Μηνύματα Δένδια στην Τουρκία και από το Σαν Μαρίνο

Εκλιπαρεί ο Τσαβούσογλου τις ΗΠΑ για τα F-16!    

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε σήμερα την Βενετία και το Σαν Μαρίνο και έστειλε τα μηνύματά του στην  Τουρκία, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η διπλωματική συντάκτρια Κατερίνα Τσαμούρη. 

Δένδιας: Τον αποθέωσαν μαθητές στη Γκάνα για το γήπεδο «Γ.Αντετοκούνμπο»

Λίγο πριν  ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε δηλώσει ότι «δε θέλουμε όρους για τα αμερικανικά F-16», αδυνατώντας να κρύψει την ενόχλησή του για τα F-35 που παίρνει η Ελλάδα. 

Μπάιντεν σε Κογκρέσο: Δώστε F-35 στην Ελλάδα και F-16 σε Τουρκία!

Βέβαια ο Τσαβούσογλου ξέρει ότι ακόμα κι αν πάρουν οι Τούρκοι τα F-16, το αεροπορικό ισοζύγιο θα «γέρνει» υπέρ της χώρας μας, καθώς η Ελλάδα θεωρείται βέβαιο ότι θα προμηθευτεί τα αόρατα μαχητικά 5ης γενιάς F-35, ενώ εκείνοι θα παραμείνουν αποκλεισμένοι.  Πλέον εκλιπαρεί το Κογκρέσο για τα F-16 άνευ όρων, για να πετούν μ' αυτά πάνω από τα ελληνικά νησιά… 

Στη Βενετία μαζί με τον Θ. Ρουσόπουλο ο Υπουργός Εξωτερικών   

«Όχι στην απειλή της εδαφικής μας ακεραιότητας» απαντά ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος  σήμερα επισκέφθηκε μαζί με τον βουλευτή της ΝΔ και Πρόεδρο της Επιτροπής Μετανάστευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θεόδωρο Ρουσόπουλο, στη Βενετία, το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών Σπουδών.

Θ. Ρουσόπουλος και Ν. Δένδια στην επίσκεψη στο Ινστιτούτο Βυζαντινών Σπουδών της Βενετίας

Θ. Ρουσόπουλος και Ν. Δένδιας στην επίσκεψη στο Ινστιτούτο Βυζαντινών Σπουδών της Βενετίας

Ρουσόπουλος στο Star: Η οικονομία παίζει πάντα τεράστιο ρόλο στις εκλογές

Ο κ. Δένδιας και ο κ. Ρουσόπουλος συνάντησαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιταλίας Πολύκαρπο, ενώ στη συνέχεια πήγαν στο Σαν Μαρίνο, από το οποίο και εξασφαλίσθηκε  η ψήφος του στον ΟΗΕ για να εκλεγεί η Ελλάδα μέλος στο Συμβούλιο Ασφαλείας, σε συνδυασμό με τη στήριξη των ελληνικών θέσεων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top