Επίδομα 600 ευρώ σε ένστολους: Άλλαξε την ψήφο του ο ΣΥΡΙΖΑ μια μέρα μετά

Η Κουμουνδούρου το αποδίδει σε λάθος της εισηγήτριας Παναγιώτας Πούλου

Μητσοτάκης - Τσίπρας στη Βουλή

Σε διόρθωση της ψήφου του για το επίδομα των 600 ευρώ προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ψήφισε χθες κατά της τροπολογίας.

Βάσει τη δυνατότητας που δίνει ο Κανονισμός της Βουλής, το προεδρείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης διόρθωσε σήμερα την ψήφο του και άλλαξε σε υπέρ της καταβολής του επιδόματος.

Έκτακτο επίδομα 600 ευρώ και στους πυροσβέστες πριν τις γιορτές

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησαν με τις υπηρεσίες της Βουλής και υποστήριξαν ότι η αρνητική ψήφος ήταν αποτέλεσμα λάθος της εισηγήτριας Παναγιώτας Πούλου.

Όπως προκύπτει και από τα πρακτικά της χθεσινόβραδινής συνεδρίασης η κυρία Πούλου είχε εκφραστεί θετικά για την τροπολογία, αλλά στο τέλος της διαδικασίας ψήφισε κατά.

Τσίπρας για παρακολουθήσεις: Ο Μητσοτάκης είναι συνένοχος

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την αρνητική ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία απάντησε στην αλλαγή ψήφου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το «όχι σε όλα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χθες καταψήφισε την τροπολογία για την οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ στο σύνολο του ένστολου προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Φαίνεται ότι οι γνωστές εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ένστολο προσωπικό δεν του επιτρέπει να συμφωνήσει στην οικονομική ενίσχυσή του κι ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει από τη λογική του «όχι σε όλα»!».

Το χυδαίο σχόλιο: Τι έγινε τελικά και βγήκε εκτός εαυτού η Πιπιλή στη Βουλή

Εξάλλου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο Mega, δήλωσε (προτού αλλάξει η ψήφος του ΣΥΡΙΖΑ): «Δυστυχώς, έχουν αλλεργία απέναντι στην Ελληνική Αστυνομία και αυτό είναι πολύ λυπηρό». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top