Το χυδαίο σχόλιο: Τι έγινε τελικά και βγήκε εκτός εαυτού η Πιπιλή στη Βουλή

ΝΔ: Ο Τσίπρας της οφείλει μια προσωπική συγγνώμη

Για χυδαία χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Φωτεινή Πιπιλή κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, η οποία σε ανακοίνωσή της καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει προσωπικά συγγνώμη από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, καλεί όλον τον πολιτικό κόσμο να καταδικάσει την πρόκληση κατά της κυρίας Πιπιλή, λέγοντας πως «θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής».

Έξαλλη η Πιπιλή: Πήγε έως τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ - Η αντίδραση του Τσίπρα

«Η χθεσινή απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής και πρέπει να καταδικαστεί από όλο τον πολιτικό κόσμο. Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας που κατηγόρησε την κυρία Πιπιλή από το βήμα της Βουλής, της οφείλει μια προσωπική συγγνώμη», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

«Η χθεσινή απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ

Τι έγινε τελικά και βγήκε εκτός εαυτού η Πιπιλή στη Βουλή

Όπως καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές και φωτογραφικές κάμερες, η κυρία Πιπιλή σηκώθηκε έξαλλη από το έδρανό της και κατευθύνθηκε στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις, την ώρα που μιλούσε στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τσίπρας: Αν αποδειχτεί ότι ψεύδεστε, σας καλώ να παραιτηθείτε!

Είχε προηγηθεί ένας σύντομος διάλογος, σε όχι μεγάλη ένταση, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρη Αβραμάκη, με τον τελευταίο να κάνει μια χυδαία χειρονομία κατά της Φωτεινής Πιπιλής, η οποία παρέπεμπε σε χειρονομίες που είχαν γίνει από βουλευτές της Χρυσής Αυγής παλαιότερα.

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Ντροπή σας να λέτε ότι παρακολουθούσα υπουργό!

Στο συμβάν παρενέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος οδήγησε αγκαζέ την κυρία Πιπιλή στη θέση της

Η κυρία Πιπιλή απάντησε έξαλλη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη συνέχεια η ένταση συνεχίστηκε με τη βουλευτή Καστοριάς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Στο «κόκκινο» η κόντρα στη Βουλή: Αποχώρηση Μητσοτάκη με βολές σε Τσίπρα

Στο συμβάν παρενέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος οδήγησε αγκαζέ την κυρία Πιπιλή στη θέση της. 

16χρονος: Κόντρα και μεταξύ αρχηγών κομμάτων στη Βουλή για τον πυροβολισμό 

Κατά την έναρξη της δευτερολογίας του, ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλεσε την κα Πιπιλή συμπαθέστατη, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι όσο έντονος κι αν είναι ο πολιτικός διάλογος, δεν πρέπει να επαναληφθεί το σκηνικό «να ζητά βουλευτής τα ρέστα από τα έδρανα των αντιπάλων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top