16χρονος: Κόντρα και μεταξύ αρχηγών κομμάτων στη Βουλή για τον πυροβολισμό 

Μητσοτάκης: Πολιτική αθλιότητα η δήλωση Τσίπρα στην Καστοριά   

Βουλή: αντιπαράθεση και για τον πυροβολισμό 16χρονο Ρομά (Video Star)    

Ο πυροβολισμός του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό, αλλά και τα σοβαρά επεισόδια που  ακολούθησαν, έγιναν αντικείμενο έντονης αντιπαράθεσης στη Βουλή.

Πυροβολισμός 16χρονου: Οι διάλογοι των αστυνομικών μετά την καταδίωξη

Σε υψηλούς τόνους σχολίασε τη δήλωση Αλέξη Τσίπρα από την Καστοριά ο πρωθυπουργός. 

«Τον ορισμό της πολιτικής αθλιότητας θα σας έλεγα ότι είναι η κουβέντα που είπατε στην Κοζάνη, αν κλέψεις σπίτια γίνεσαι βουλευτής, αν κλέψεις 20 ευρώ, δέχεσαι σφαίρα. Σε καμία περίπτωση να φαντάζεστε, γιατί εσείς τα οργανώσατε, τον Δεκέμβριο του 2008, αυτά τελείωσαν. Τελείωσαν μια και καλή» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης 

«Τελευταίο καταφύγιο των ενόχων είναι ο διχαστικός πολιτικός λόγος. Ανέβηκε σε αυτό το βήμα για να θυμηθεί το 2008.…το 2008!» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. 

«Η ανέχεια, η κοινωνική περιθωριοποίηση να θεωρούνται εγκλήματα που επισύρουν μάλιστα και ποινή εκτέλεσης από έναν πώς να τον πω, …κτήνος;» σχολίασε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.   

Από τα «δεξιά» ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου. «Είχαμε και τραυματία αστυνομικό από σκάγια. Βγαίνει ο κ. Τσίπρας και κάνει δηλώσεις εμπρηστικές ότι για 20 ευρώ έγινε αυτό. Είμαστε με τα καλά μας;».

«Η πολιτική ευθύνη για το δράμα της οικογένειας του Κ. Φ. σήμερα, για το κόψιμο του νήματος της ζωής του, βαραίνει προσωπικά τον Πρωθυπουργό» υποστήριξε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Κυριάκος Βελόπουλος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top