Δημοσκόπηση ALCO στον Alpha: Στο 7,3% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ 

Τι πιστεύουν οι πολίτες για υποκλοπές και κακοποίηση ανηλίκων 

Δημοσκόπηση Alco (Video Alpha)  

        
Στις 7,3 ποσοστιαίες μονάδες βρίσκεται η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, στη δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.  Η ΝΔ χάνει σχεδόν 1 ποσοστιαία μονάδα (0,9%) συγκριτικά με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, αλλά δεν επωφελείται ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σημειώνει άνοδο μόλις 0,1%.         

Δημοσκόπηση Alco: Μικρή αύξηση στη «ψαλίδα»  ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ   

Συγκεκριμένα τα ποσοστά στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων είναι τα εξής: ΝΔ 30,3%, ΣΥΡΙΖΑ 23% ΠΑΣΟΚ 11,4%, ΚΚΕ 5,2%, Ελληνική Λύση 4,9%, ΜέΡΑ 25 2,7%, Έλληνες για την Πατρίδα 2,1%, άλλο κόμμα 6,2%, αναποφάσιστοι 14,2%.

Το καλάθι του νοικοκυριού 

Σχετικά με το καλάθι του νοικοκυριού το 44% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν το χρησιμοποιεί, ενώ το 39% δυσκολεύεται να βρει πληροφορίες για τα προϊόντα που περιλαμβάνει. Το 49% απαντά  ότι πρέπει να διευρυνθεί το καλάθι, ώστε να περιλαμβάνει προϊόντα που καλύπτουν ευρύτερες ανάγκες των νοικοκυριών.

δημοσκόπηση Alco: Τι πιστεύουν οι πολίτες για το καλάθι του νοικοκυριού

Δημοσκόπηση Alco: Τι πιστεύουν οι πολίτες για το καλάθι του νοικοκυριού    

Γεωργιάδης: Τι αλλάζει και γιατί στο «καλάθι του νοικοκυριού» 

Κακοποίηση ανηλίκων: δυσαρέσκεια για Δικαιοσύνη και Αστυνομία 

Δυσαρεστημένοι δηλώνουν  οι πολίτες  για την αντίδραση αστυνομίας, κοινωνικών υπηρεσιών και Δικαιοσύνης στα πρόσφατα περιστατικά κακοποίησης ή εκμετάλλευσης παιδιών. Σε ποσοστά μεγαλύτερα του 50% και  του 60% αντίστοιχα θεωρούν ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες και η Δικαιοσύνη δεν λειτουργούν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα και σε μικρότερο συγκριτικά ποσοστό (41%), δηλώνουν το ίδιο και για την ανταπόκριση της αστυνομίας. 

Κιβωτός Του Κόσμου: Πρόσωπο κύρους θα επιλέξει η κυβέρνηση στη διοίκησή της

Υποκλοπές: Το 64%  πιστεύει ότι έχει σχέση ο πρωθυπουργός με τις υποκλοπές  

Το 64% των ερωτηθέντων δεν πιστεύει πάντως τη διαβεβαίωση ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν έχουν σχέση με τις παρακολουθήσεις μέσω κινητών τηλεφώνων.

Υποκλοπές: Ερώτηση Τσίπρα για τους αστυνομικούς που μετατέθηκαν στην ΕΥΠ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top