Προκαλεί πάλι ο Ερντογάν: Θα φορέσει  την… πανοπλία και θα έρθει βράδυ!    

Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και μετά τη συνάντηση Παναγιωτόπουλου – Ακάρ 

Το ρεπορτάζ του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star για τις νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν/Video Star – Photo AP Images        

«Μια στο καρφί και μια στο πέταλο» συνεχίζουν οι Τούρκοι, καθώς, μπορεί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Χουλουσί Ακάρ να συμφώνησαν χθες να μείνουν ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας, ήρθε, όμως, σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να εκτοξεύσει νέες απειλές εις βάρος της χώρας μας. 

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου – Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ  

«Όταν εμείς φορέσουμε την πανοπλία μας και λάβουμε τις προφυλάξεις μας, δεν φοβόμαστε καθόλου. Ξαφνικά μπορεί να έρθουμε μία βραδιά. Αλλά δεν θα δώσουμε ημερομηνία. Είναι δυνατόν να πούμε το πού θα γίνει, τι θα γίνει και πότε θα γίνει ; 

Η συνάντηση Παναγιωτόπουλου – Ακάρ 

Το χθεσινό τετ α τετ πάντως των δύο υπουργών Άμυνας, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, κράτησε 40 λεπτά, σχετικά μεγάλος χρόνος δηλαδή για μια τέτοια συνάντηση. Έγινε σε καλό κλίμα και αυτό που τόνισε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στο συνομιλητή του είναι ότι θα πρέπει να κρατηθεί ανοιχτό το κανάλι της επικοινωνίας για να αποφορτιστεί η ένταση και για το καλό του ΝΑΤΟ. Αλλά για να γίνει αυτό, πρόσθεσε, πρέπει να σταματήσουν οι απειλές. 

Παναγιωτόπουλος για Τουρκία: Υπό απειλές δε γίνεται προσπάθεια επικοινωνίας

Παραβιάσεις και νέα τουρκική υπερπτήση πάνω από την Κανδελιούσσα

Αλλά και οι παραβιάσεις συνεχίζονται. Χθες έγιναν 34 και υπήρξαν και 6 αερομαχίες ελληνικών και τουρκικών μαχητικών, ενώ το πρωί ένα τουρκικό UAV πέταξε πάνω από την Κανδελιούσσα, στα 19.000 πόδια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top