Μητσοτάκης ΔΕΘ: Ισχυρή κυβέρνηση μετά τις εκλογές, χωρίς παζάρια 

Μήνυμα με νόημα στους κεντρώους: Συστράτευση όσων πιστεύουν στις αλλαγές  

Ξεκάθαρο ερώτημα - δίλημμα απηύθυνε στους πολίτες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ, σχετικά με τις εκλογές που θα γίνουν το 2023.  «Οι δυσκολίες που έρχονται αυξάνουν τις ευθύνες. Αν δεν τις αναλάβουμε εμείς, τότε ποιος;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.  

Μητσοτάκης: 21 μέτρα στήριξης-250 ευρώ τον Δεκέμβριο σε 2.300.000 πολίτες 

Έστειλε παράλληλα μήνυμα με νόημα στους κεντρώους ψηφοφόρους που συντάχθηκαν με τη ΝΔ το 2019 (αλλά προβληματίζονται μετά την αποκάλυψη του ζητήματος των υποκλοπών), ότι «οι δυνάμεις που συστρατεύτηκαν το 2019 πρέπει να ανασυνταχθούν», ενώ ζήτησε «συστράτευση του κοινωνικού μετώπου που πιστεύει αυτές τις αλλαγές που γίνονται».  

Μητσοτάκης σε Ερντογάν: Νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα! 

Πρόσθεσε απευθυνόμενος στην ίδια ομάδα ψηφοφόρων ο κ. Μητσοτάκης: «Μπορούμε να υπερβαίνουμε τα ιδεολογικά μας όρια και να εκφράζουμε τις προσδοκίες των περισσότερων Ελλήνων. Όσων ζητούν ασφάλεια και πρόοδο».  

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Εντυπωσιακές εικόνες με γεράκια και «κομάντος» 

Το δίλημμα Μητσοοτάκη προς τους πολίτες για τις εκλογές 

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι «η πολιτική σταθερότητα μετατρέπεται σε εθνική αναγκαιότητα», που όπως συμπλήρωσε είναι και η δυνατότητα της χώρας να απαντά σε κάθε πρόκληση. «Όταν έρχεται καταιγίδα, χρειάζεται σταθερό τιμόνι, ικανός καπετάνιος και έμπειρο πλήρωμα. Κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή που να αποφασίζει χωρίς να χρειάζονται παράλληλες κουβέντες. Χωρίς να εμπλεκόμαστε σε ατελέσφορα παζάρια. Γρήγορα και αποτελεσματικά». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top