Εμπρηστικός Ακάρ: Να πάρουν μαθήματα από την ιστορία οι Έλληνες

Χαρακτήρισε «αυθάδη» τη χώρα μας – Το μήνυμα σε ΝΑΤΟ

«Η Ελλάδα, που μας παρενοχλεί στο Αιγαίο, είναι πιόνι και μαριονέτα του ΝΑΤΟ», ανέφερε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ένα ακόμη παραλήρημα κατά της χώρας μας

Νέες απειλές κατά της Ελλάδας, πάντα με τον παρονομαστή ότι η Τουρκία επιθυμεί φιλία και ειρήνη, εκτόξευσε ο Χουλουσί Ακάρ.

Ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας σε στρατιωτική εκδήλωση, είπε πως η Τουρκία θα συνεχίσει να απαντά έναντι στην «αυθάδεια» της Ελλάδας.

«Χαστούκι» ΗΠΑ σε Τουρκία: Κανένα θέμα με τους S-300 της Ελλάδας

Όπως τόνισε, η Άγκυρα παρακολουθεί στενά τις ενέργειες της Ελλάδας που παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο.

Τουρκία: Στέλνει στο ΝΑΤΟ το θέμα με το δήθεν «κλείδωμα» τουρκικών F-16

Ο Χουλουσί Ακάρ τόνισε πως το ΝΑΤΟ θα πρέπει να δει τις ενέργειες και τη ρητορική της Ελλάδας που δεν συνάδουν με τη φιλία ή το συμμαχικό πνεύμα.

«Έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο. Δε θα επιστρέψουμε κανένα τετελεσμένο γεγονός», είπε.

Κύπρος: Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν Ελληνοκύπριο κτηνοτρόφο

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε σε απόπειρα εισβολή της Ελλάδας το 1919-1922 με την ενθάρρυνση και την υποστήριξη ορισμένων χωρών και σημείωσε πως «ως αποτέλεσμα αυτού, η Ελλάδα συνετρίβη και καρατόμησε πρωθυπουργούς, υπουργούς και τον αρχηγό του επιτελείου στρατού».

Νέα επίθεση Ερντογάν: «Η Ελλάδα είναι πιόνι και μαριονέτα του ΝΑΤΟ»

Τονίζοντας πως η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να βλέπει την Τουρκία ως απειλή, κάλεσε τη χώρα μας να πάρει μαθήματα από την Ιστορία «για να μην μπει σε παρόμοια περιπέτεια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top