Ο Δένδιας ξεμπρόστιασε τους Τούρκους με χάρτες και αποδείξεις!  

Τι είπε για τη «Γαλάζια Πατρίδα» και τις τουρκικές προκλήσεις 

Τις παράλογες και ανιστόρητες διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο εξέθεσε με χάρτες και αποδείξεις, ο Νίκος Δένδιας. Έκπληκτοι οι φοιτητές και απόφοιτοι  του Χάρβαρντ, που επισκέφτηκαν σήμερα το Υπουργείο Εξωτερικών, τον παρακολουθούσαν να αποδομεί ένα προς ένα τα αφηγήματα της γείτονος. 

Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν αμερικανικά Β-52 που πήγαιναν στο Καστελόριζο! 

Νίκος Δένδιας χάρτες Τουρκίας

O Νίκος Δένδιας δείχνει τους χάρτες με τις παράνομες και παράλογες τουρκικές διεκδικήσεις σε φοιτητές του Χάρβαρντ    

Μήνυμα Δένδια για την Τουρκία: Ο αναθεωρητισμός οδηγεί σε περιπέτειες 

«Αυτός είναι ένας τουρκικός χάρτης. Βλέπετε που είναι η διαχωριστική γραμμή. Βλέπετε ότι η Κρήτη είναι επίσης όλη με κόκκινο χρώμα. Αν η Τουρκία ξεκινά από αυτή την άποψη, πως θα μπορούσαμε να έχουμε καλή συνεννόηση με την Τουρκία;» διερωτήθηκε ο κ. Δένδιας. 

Δένδιας – Κολονά: Η Γαλλία στο πλευρό της Ελλάδας για τις τουρκικές απειλές

Ο Έλληνας Υπουργός  Εξωτερικών πρόσθεσε κάνοντας έναν παραλληλισμό της στάσης της Τουρκίας με την στάση της Ρωσίας απέναντι στην Ουκρανία:       

Παράπονα Τσαβούσογλου σε Μπέρμποκ για τις δηλώσεις της με τον Δένδια!

«Φαντάζομαι πως είναι παρόμοιο με το όνειρο του Πούτιν σε σχέση με το πως θα αποδεχόταν να δείχνει η Ουκρανία στο μέλλον. Φαντάζομαι πως είναι παρόμοιο με το όνειρο του Πούτιν σε σχέση με το πως θα αποδεχόταν να δείχνει η Ουκρανία στο μέλλον. Αν θεωρείται ότι υπερβάλω, αυτός είναι ο χάρτης της “Γαλάζιας Πατρίδας”. Και για να σας αποδείξω ότι δεν τα φανταζόμαστε, αυτός είναι ο Πρόεδρος Ερντογάν σε ομιλία μπροστά από αυτόν το χάρτη. Άρα, ένας 20άρης Τούρκος στο Ναυτικό θεωρεί ότι αυτό είναι νόμιμο».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top