Κόντρα Θεοδωρικάκου – δημάρχου Βύρωνα λόγω κατάληψης στο δημαρχείο

Οι καταληψίες δεν επέτρεψαν να γίνει η ομιλία του υπουργού

Τάκης Θεοδωρικάκος

Ομάδα ατόμων κατέλαβε το απόγευμα το δημαρχείο του Βύρωνα όπου είχε προγραμματιστεί ομιλία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας ουσιαστικά  ακύρωση της ομιλίας.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ομάδα περίπου 15 ατόμων μπήκε στη στοά του Δημαρχείου , πέταξε φέιγ βολάν και ζήτησε ακύρωση της προγραμματισμένης κομματικής εκδήλωσης της Νέας Δημοκρατίας με ομιλητή τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

«Δεν θα αποχωρήσουμε αν δεν ακυρωθεί η εκδήλωση και δεν φύγει η ελληνική αστυνομία», έλεγαν.

Υποψήφιος με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε πως ο Βύρωνας «έχει έναν δήμαρχο, που κρατά τον Βύρωνα στο περιθώριο, στο παρελθόν και τον διχασμό. Και από σήμερα επισήμως έναν δήμαρχο που αρνείται στη Νέα Δημοκρατία να εκφράσει τον πολιτικό της λόγο μέσα στο δημαρχείο».

Θεοδωρικάκος για ΑΠΘ: Έχουμε πληροφορίες και για άλλες επιθέσεις

«Κανείς δεν μπορεί να βάλει φραγμό στην ελεύθερη πολιτική έκφραση στην πατρίδα μας! Είμαστε δημοκρατική κοινωνία και είμαστε η πλειοψηφία. Ντροπή για τον Βύρωνα οι ανεύθυνες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του δημάρχου του», έγραψε στο twitter.

Ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης απάντησε πως «ήθελε να καλέσω την αστυνομία, να εκκενώσει τον χώρο και αυτό δεν μπορούσα να το επιτρέψω. Διότι θα έβαζα σε κίνδυνο ζωές ανθρώπων».

H ομιλία του κ. Θεοδωρικάκου έγινε τελικά αλλού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top