Στον Λευκό Οίκο ο Μητσοτάκης – Πότε θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ 

Ετοιμάζεται και μεγάλη εκδήλωση με την Ομογένεια    

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Λευκό Οίκο είναι η κυβέρνηση, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν, όπως μετέδωσε ο Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. 

Μητσοτάκης – Πλένκοβιτς: Τα… Rafale φέρνουν πιο κοντά Ελλάδα και Κροατία
 

Όπως ανέφερε ο Απρίλιος θεωρείται ως άκρως πιθανός μήνας για το πρώτο δια ζώσης ραντεβού Μητσοτάκη και Μπάιντεν. Η συζήτηση υπάρχει εδώ και καιρό, αλλά ο κορωνοϊός δε θα επιτρέψει να γίνει η συνάντηση στην Ουάσιγκτον τον Μάρτιο, όπως προγραμματιζόταν.  Εξ ου και χρειάζεται λίγος χρόνος παραπάνω, ενώ έχει εξεταστεί και το ενδεχόμενο η συνάντηση να γίνει στις αρχές Μαΐου.

 

Η Αθήνα απαντά στον Τσαβούσογλου: Ξεφεύγουν της λογικής όσα λέει
 

Σε κάθε περίπτωση, πρόσθεσε ο δημοσιογράφος του Star, οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις είναι σε ιστορικά υψηλό επίπεδο, τόσο στο επίπεδο της γεωστρατηγικής συνεργασίας, όσο και ως προς την είσοδο μεγάλων αμερικανικών εταιριών στην ελληνική οικονομία π.χ. με την εξαγορά της Viva από τη JP Morgan.

Στις 22 Φεβρουαρίου ο νέος γύρος διερευνητικών επαφών με Τουρκία

 Όταν ο κ. Μητσοτάκης πάει στον Λευκό Οίκο, θα βρεθεί στο Οβάλ Γραφείο, ίσως περπατήσει με τον κ. Μπάιντεν στην αίθουσα Λίνκολν, ενώ θα δούμε και δηλώσεις τους. Παράλληλα, εξετάζεται και μια μεγάλη εκδήλωση με την Ομογένεια, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top