Γεωργιάδης για Novartis: Να πάρει θέση ο Ανδρουλάκης για Βενιζέλο-Λοβέρδο

«Παραλήρημα σε ΣΥΡΙΖΑ για την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου»

«Παραλήρημα» έχουν πάθει στον ΣΥΡΙΖΑ με την αρχειοθέτηση της υπόθεσής του για τη Novartis, όπως τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, μιλώντας στον Σκάι 100,3 FM, είπε πως με χθεσινή ανακοίνωση του, αμφισβήτησε το Βούλευμα της Οικονομικής Εισαγγελίας, κάτι που δεν έκανε με τους υπόλοιπους πολιτικούς που είχαν κατηγορηθεί.

Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε πως η πράξη αρχειοθέτησης είναι έπος για τον ίδιο, ενώ κάλεσε τον Νίκο Ανδρουλάκη να πάρει θέση για τη σκευωρία Novartis και τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ, που κατηγορήθηκαν όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος».

Aποκάλυψη Star για υπόθεση Novartis: Η πράξη αρχειοθέτησης για Γεωργιάδη

Αναφερόμενος στο περιστατικό με τον Παύλο Πολάκη στο καφενείο της Βουλής, ο κ. Γεωργιάδης είπε: ««Ο κ. Πολάκης όταν καθόμουν την Κυριακή στη Βουλή, έπινα τον καφέ μου, ήμουν γυρισμένος πλάτη, εγώ δεν τον είχα δει, μου χτυπάει την πλάτη, γυρνάω τον κοιτάω, αυτός όρθιος, και μου λέει “Την Τρίτη θα ‘ρθω να μιλήσω στον αναπτυξιακό για τη Novartis και να φοράς τσίγγινο σωβρακάκι”. Πήγε προχθές το βράδυ ο Πολάκης στο Kontra και είπε “εγώ δεν είπα ποτέ για τσίγγινο σωβρακάκι, είπα για τσίγγινο κράνος”. Είναι απαίσιο, χυδαίο, ομοφοβικό, σεξιστικό. Πάμε λοιπόν Δευτέρα, ανεβαίνει ο Πολάκης στο βήμα και κάνει ένα παραλήρημα. Εγώ δεν δίνω σημασία, σχεδόν γελάω. Αν δείτε το βίντεο, ακούγομαι να λέω “άσ’ τον να τα πει”. Εν πάσει περιπτώσει ο κ. Αθανασίου εφάρμοσε τον κανονικό. Δεν παρανόμησε ο κ. Αθανασίου».

Καρανικόλας για Novartis: Ανεξήγητη η σιωπή Ανδρουλάκη για τα στελέχη ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top