Καρανικόλας για Novartis: Ανεξήγητη η σιωπή Ανδρουλάκη για τα στελέχη ΠΑΣΟΚ

Άδωνις: «Πού είναι ο Ανδρουλάκης;» - Τι σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Αιχμές κατά της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής άφησε ο Σπύρος Καρανικόλας, κάνοντας λόγο για «ανεξήγητη σιωπή» για το θέμα της Novartis.

Σχολιάζοντας τη συζήτηση για την πρόταση μομφής και τις σχετικές αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα στελέχη της ΝΔ που στοχοποιήθηκαν, αναρωτήθηκε γιατί δεν υπήρξε αναφορά για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ «που κρεμάστηκαν στα μανταλάκια από την ίδια συμμορία».

Στο «κόκκινο» η κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τη Novartis 

«Άκουσα τη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα στελέχη της ΝΔ, που στοχοποιήθηκαν από τους σκευωρούς στην αθλιότητα της Novartis. Ανεξήγητη όμως είναι η σιωπή του ΚΙΝΑΛ για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που κρεμάστηκαν στα μανταλάκια από την ίδια συμμορία, αλλά ούτε ένας χτες δεν είπε μία λέξη», έγραψε στο twitter ο πρώην εκπρόσωπος Κοινοβουλευτικού Έργου και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Βενιζέλος: Ο Μητσοτάκης «ξέχασε» να αναφέρει εμένα, τον Στουρνάρα, τον Λοβέρδο και το Κουτρουμάνη

Την ενόχλησή του για την παράλειψη της αναφοράς του δικού του ονόματος και άλλων τριών πολιτικών προσώπων από τα όσα είπε στη Βουλή την Κυριακή για την αρχειοθέτηση της της υπόθεσης Novartis.

«Ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τον κ. Τσίπρα του ζήτησε επιτακτικά - μιλώντας εκ μέρους της παράταξής του, όπως τόνισε -   να ζητήσει συγγνώμη από τα πολιτικά πρόσωπα που κατέστησαν στόχος της "σκευωρίας Novartis". Μνημόνευσε δε ως τέτοια τους πρώην πρωθυπουργούς  Αντώνη Σαμαρά και Παναγιώτη Πικραμμένο και τους υπουργούς Δημήτρη Αβραμόπουλο, Άδωνι Γεωργιάδη,  Ανδρέα Λυκουρέντζο και Μάριο Σαλμά. Δεν ανέφερε το όνομα του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, των πρώην υπουργών Ανδρέα Λοβέρδου και Γιώργου Κουτρουμάνη και το δικό μου ως πρώην αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ γιατί προφανώς δεν ανήκουμε στην παράταξή του», σημείωσε. 

«Όταν ο Πρωθυπουργός αναφέρεται στη Βουλή σε μια σκευωρία που έθεσε στο στόχαστρό της την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας δια του ευτελισμού της Δικαιοσύνης δεν δικαιούται να διαχωρίζει τα πρόσωπα που κατέστησαν στόχος με κομματικά κριτήρια. Το μόνο κριτήριο είναι θεσμικό», έγραψε ο κ. Βενιζέλος.

«Ο κ. Μητσοτάκης όφειλε να καταστήσει σαφές ότι υπερασπίζεται τους θεσμούς και όχι στελέχη της παράταξής του», κατέληξε. 

Άδωνις: Πού είναι ο Ανδρουλάκης;

«Ο Βενιζέλος έβγαλε μια ανακοίνωση και είπε ότι κακώς ο πρωθυπουργός δεν μίλησε και για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που στοχοποιήθηκαν και μας τσουβάλιασε το σύστημα Ρασπούτιν και ο ΣΥΡΙΖΑ για να κερδίσει τις εκλογές», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής.

Στο πειθαρχικό της Βουλής ο Πολάκης - Καταθέτει αγωγή ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Όμως ο πρωθυπουργός μίλησε ως πρόεδρος της ΝΔ για να δώσει την δυνατότητα και στον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να κάνει μια αντίστοιχη δήλωση. Πού είναι ο Ανδρουλάκης; Ούτε μια δήλωση δεν έκανε. Αγαπητέ κ. Βενιζέλο μας αδίκησες αλλά σε αδίκησε το ίδιο σου το κόμμα», πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top