Στο πειθαρχικό της Βουλής ο Πολάκης - Καταθέτει αγωγή ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πολάκης: Δεν έκανα καμία κατάληψη - Άδωνις: Δε θα ξανασχοληθώ μαζί του

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής παραπέμπεται ο Παύλος Πολάκης για το χθεσινό περιστατικό, όπου παρέμεινε μία ώρα στο βήμα της Βουλής, ενώ του είχε αφαιρεθεί ο λόγος.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, σχολίασε την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν παρεμπόδισε το βήμα της Βουλής και είπε: «Δε θα συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Το αν παρεμπόδισε το βήμα, εν ονόματι του Κώδικα Δεοντολογίας και του σχετικού κανονισμού της Βουλής, θα το εξηγήσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας στην οποία θα παραπεμφθεί».

Νέος χαμός μετά το επεισόδιο με Πολάκη: Δε θα κάνετε κόλαση τη Βουλή!

Ο κ. Πολάκης νωρίτερα ισχυρίστηκε πως «δεν έκανα καμία κατάληψη της έδρας, αλλά ο προεδρεύων κ. Αθανασίου έκανε κατάλυση της διαδικασίας. Εγώ περίμενα εσάς (σ.σ. εννοεί τον κ. Τασούλα) να μου βάλετε μομφή ή να συνεχίσω».

«Χαμός» πάλι με τον Πολάκη στη Βουλή: Του έκλεισαν τα μικρόφωνα!

Ο κ. Τασούλας από την πλευρά του είπε στην έναρξη της σημερινής συζήτησης: «Χθες το προεδρείο αφαίρεσε το λόγο από τον κύριο Πολάκη. Δικαιούται ο καθένας να έχει άποψη, αλλά το προεδρείο έχει τον τελικό λόγο. Ο κ. Πολάκης αντί να καταφύγει στα κοινοβουλευτικά μέτρα έκατσε όρθιος σε αυτό το ιερό βήμα και παρεμπόδισε τη συνέχεια της συζητήσεως. Υπάρχουν δύο μέτρα, η αφαίρεση του λόγου από τον κ. Πολάκη και αυτό που έκανε ο κ. Πολάκης και πρακτικά αφαίρεσε το λόγο από τους επόμενους 23 βουλευτές».

Καταθέτει αγωγή ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη καταθέτει, εξάλλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επίθεση στο κυλικείο της Βουλής την Κυριακή, όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του είπε να φορέσει τσίγκινο σωβρακάκι.

«Δεν θα ξαναπαντήσω στον Παύλο Πολάκη ό,τι και αν ξαναπεί. Η μόνη συζήτηση μαζί του θα γίνει στο δικαστήριο, στην αγωγή που καταθέτω» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του στη Βουλή.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στο συμβάν της Δευτέρας, όπου ο κ. Πολάκης παρέμεινε για μία ώρα στο βήμα της Βουλής, αν και του είχε αφαιρεθεί ο λόγος, είπε πως φώναζε μόνος του επί ένα δεκάλεπτο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Λυπούμαι που δεν τον συγκρατούν και ένας βουλευτής και πρώην υπουργός γίνεται τόσο ρεζίλι».

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top