Πρόταση μομφής: Κορυφώνεται η μάχη με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Η κυβέρνηση έχει την απόλυτη πλειοψηφία με 157 βουλευτές

Μέσα σε κλίμα μεγάλης πολιτικής έντασης, ανάμεσα στη Κυβέρνηση και την αντιπολιτευση κορυφώνεται απόψε στη Βουλή η τριήμερη διαδικασία για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών που αναμένεται να ξεκινήσουν περίπου σε μια ώρα, όπως μετέδωσε ο Αντώνης Αντωνόπουλος στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κυριάκος Μητσοτάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: «Εσείς δε ζητήσατε συγγνώμη για το Μάτι»

Μέχρι τώρα  έχουν μιλήσει πάνω από 150  υπουργοί και βουλευτές με τη Bουλή εδώ και δυο μέρες να σταματά τις εργασίες της μετά τις03:30 τα ξημερώματα. 

Από τις σημερινές τοποθετήσεις ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων, τα αισιόδοξα στοιχεια που έδωσε ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης σύμφωνα με τα οποία το ποσοστό εμβολιασμού έχει ανέβει 17 μονάδες.

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχει συγγνώμη χωρίς να υποδειχθεί που έγινε λάθος»

Η αυλαία θα πέσει με την ομιλία του Πρωθυπουργού. Θα ακολουθήσει η ονομαστική ψηφοφορία στην οποία οι βουλευτές θα συμμετέχουν σε τρεις ομάδες των εκατό ατόμων έχοντας κάνει και rapid test, λόγω των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό. Ουσιαστικά πρόκειται για μια τυπική διαδικασία, καθώς η κυβέρνηση έχει την απόλυτη πλειοψηφία με 157 βουλευτές, γεγονός που σημαίνει ότι η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ψηφίζει σύσσωμη η αντιπολίτευση δεν πρόκειται να περάσει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top