«Ξηλώθηκε» από δύο κρατικά ΔΣ ο Καθηγητής της ΑΣΟΕΕ που δέχθηκε επίθεση

Αποκαλυπτικές πληροφορίες για το αν έγινε πειθαρχικό εις βάρος του  

Αποκαλυπτικές πληροφορίες για τη συμμετοχή του Καθηγητή της ΑΣΟΕΕ - που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - σε κρατικές θέσεις, μετέδωσε ο Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.   

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Είδα τον καθηγητή να συνευρίσκεται με 14χρονο»  

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του Star,  πριν από μερικούς μήνες «ξηλώθηκε» από τα Διοικητικά Συμβούλια δύο κρατικών φορέων. Πιο συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2021 αποχώρησε από το Δ.Σ. του «Πράσινου Ταμείου», που ανήκει στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2021 αποχώρησε και από το Δ.Σ. του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας, που υπάγεται στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

Θεοδωρικάκος: «Παράγκες» και βία δε γίνονται ανεκτά στα Πανεπιστήμια 

Η Σύγκλητος της ΑΣΟΕΕ αποφάσισε κατά της παύσης του Καθηγητή

Όσον αφορά το τι έγινε με την έρευνα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το εύλογο ερώτημα, για το πώς δεν έγινε πεθαρχικό εις βάρος του, ο Γ. Ευγενίδης έκανε λόγο για «ανατροπή».

«Ακούσαμε χθες τον κ. Μπουραντώνη, τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών να λέει ότι είχε παραπέμψει τον Καθηγητή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, στις 29 Μαρτίου 2021, μετά την ενημέρωση που είχαν από την εισαγγελία ότι διώκεται για τοκογλυφία. Μαθαίνουμε ότι η Σύγκλητος του Οικονομικού Πανεπιστημίου αποφάσισε ομόφωνα κατά της αποχής του εν λόγω καθηγητή από την άσκηση των καθηκόντων του. Το Υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε και υιοθέτησε, όπως συνήθως γίνεται, την απόφαση της Συγκλήτου. Έτσι, αυτή τη στιγμή, για το αδίκημα της τοκογλυφίας τουλάχιστον, δεν υπάρχει πειθαρχική διαδικασία εις βάρος του» τόνισε ο δημοσιογράφος του Star. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top