Θεοδωρικάκος: Δεν ακυρώνεται κανένα πρόστιμο των Πακιστανών στο Σύνταγμα

Απάντηση στην πακιστανική κοινότητα: Οι νόμοι ισχύουν για όλους

Δεν πρόκειται να ακυρωθεί κανένα πρόστιμο που επιβλήθηκε σε Πακιστανούς που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, για μη χρήση μάσκας, διαμήνυσε ο Yπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος σε ανάρτησή του στα social media επισημαίνει: «Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους».

Συνωστισμός στο Σύνταγμα: Συγγνώμη ζητά ο Σύνδεσμος Ελλάδος - Πακιστάν 

Στους ελέγχους από αστυνομικούς στην πλατεία Συντάγματος, βεβαιώθηκαν το ίδιο βράδυ 60 παραβάσεις σε Πακιστανούς μετανάστες που δε φορούσαν μάσκες.

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας- Πακιστάν σε  επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζητά  συγγνώμη και την επιείκεια του, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν ήταν εις γνώση τους ότι δεν θα πραγματοποιούνταν εφέτος, όπως συνέβαινε κάθε χρόνο, οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων και η προσέλευση των μεταναστών στην πλατεία Συντάγματος ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη.

Θεοδωρικάκος: 10.000 αστυνομικοί στους δρόμους τις μέρες των γιορτών

Ο κ. Θεοδωρικάκος, απέρριψε το αίτημα και στην ανάρτηση του στα social media, απαντά ουσιαστικά στην επιστολή, επισημαίνοντας:

 

«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η Ελληνική Αστυνομία στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη κι αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top