Θεοδωρικάκος: 10.000 αστυνομικοί στους δρόμους τις μέρες των γιορτών

Από την  ΕΛ. ΑΣ το 95% των ελέγχων για τα μέτρα για τον κορωνοϊό      

Τάκης Θεοδωρικάκος αστυνομικός περιπολικά

10.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους από σήμερα και για όλο το διάστημα των εορτών των Χριστουγέννων και θα πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους όσον αφορά στην τάξη και την ασφάλεια, αλλά για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την παραλαβή 113 καινούριων περιπολικών για την Άμεση Δράση Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Εστίαση: Εντολή για αυστηρούς ελέγχους μετά το ρεκόρ κρουσμάτων

 Ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε επίσης ότι « με την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς» και επισήμανε ότι το 95% των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό πραγματοποιούνται από την Ελληνική Αστυνομία.     

Θεοδωρικάκος: Tι είπε για την υπόθεση Παναγιωτόπουλου με το revenge porn

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε:

Θεοδωρικάκος για ακραίους αντιεμβολιαστές: Παρακράτος της παράνοιας

«Η Ελληνική Αστυνομία, στην πραγματικότητα, όλη αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί το 95% των ελέγχων. Έχει πάρει πάνω της πολύ μεγάλο βάρος και το ίδιο θα κάνουν οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ, με αυταπάρνηση, τις επόμενες γιορτινές μέρες. Δέκα χιλιάδες αστυνομικοί θα είναι στους δρόμους όλη αυτήν την περίοδο, καθημερινά, από τώρα μέχρι και τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, όλες τις γιορτινές ημέρες με μία διπλή αποστολή: Την τάξη και την ασφάλεια και ταυτόχρονα την εφαρμογή των μέτρων ενάντια στην επιδημία του κορονοϊού. Είναι ευθύνη όλων μας να τους βοηθήσουμε να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Κάνουν τη δουλειά τους πολιτισμένα, ανθρώπινα, αλλά και με αυστηρότητα. Γιατί με την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς. Για αυτό θέλω να κάνω ένα κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να γιορτάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπά, τηρώντας απαραιτήτως όλα τα μέτρα ασφαλείας και ιδιαίτερα όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, νομίζω ότι πρέπει να το κάνουν για το καλό το δικό τους, των ανθρώπων τους και όλης της ελληνικής κοινωνίας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top