Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη το πρωί της Τετάρτης για τα κρούσματα 

Με τη συμμετοχή Τσιόδρα – Θα ακολουθήσει η σύσκεψη της Επιτροπής Ειδικών  

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 π.μ. της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την αξιολόγηση της υγειονομικής κατάστασης σχετικά με την πανδημία, με τη συμμετοχή του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας και συμβούλου του Πρωθυπουργού Σωτήρη Τσιόδρα και άλλων ειδικών.  

«Εκτοξεύτηκαν» τα κρούσματα σήμερα - Ξεπέρασαν τις 20.000

Αν και η σύσκεψη αυτή διοργανώνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα (τρεις φορές την εβδομάδα) για την αξιολόγηση της πανδημίας, θεωρείται βέβαιο ότι η συγκεκριμένη λαμβάνει εκ των πραγμάτων διαφορετική διάσταση, καθώς θα προσδώσει το πολιτικό στίγμα της κυβέρνησης στη μέχρι τώρα διαχείριση και αξιολόγηση των μέτρων, μετά τον σοκαριστικό αριθμό των 21.657 κρουσμάτων.  

Οικονόμου: «Αύριο οι εισηγήσεις για τα νέα μέτρα» -Τι είπε για τα σχολεία        

Μετά τη συγκεκριμένη σύσκεψη, στις 12 το μεσημέρι, συνεδριάζει η Επιτροπή των Ειδικών, η οποία αναμένεται να αξιολογήσει με τη σειρά της την κατάσταση και να προβεί στις σχετικές εισηγήσεις προς την κυβέρνηση. Το βασικό ερώτημα βέβαια είναι, αν μετά τα νέα δεδομένα θα ισχύσουν νωρίτερα τα μέτρα τα  οποία έχουν εξαγγελθεί για να ισχύσουν από τις 3/1/2022.        
 

Σφοδρή σύγκρουση Μαξίμου – ΣΥΡΙΖΑ για κρούσματα και αναρτήσεις Τσίπρα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top