Γκάγκα: Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει τα Χριστούγεννα! 

«Ούτε αισιοδοξία ούτε απαισιοδοξία» δήλωσε η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας  

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά άφησε η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα για το ποια θα είναι η έκβαση της πανδημίας μέχρι τα Χριστούγεννα και αν θα χρειαστούν και νέα μέτρα.    

Μίνα Γκάγκα: «Μείωση τακτικών χειρουργείων μέχρι 80%» 

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά τη σημερινή ενημέρωση στο Υπουργείο Υγείας, σχετικά με την επιστροφή ακόμα και στο lockdown σε άλλες χώρες και την έντονη κοινωνική δραστηριότητα των πολιτών τα Χριστούγεννα (με χριστουγεννιάτικες αγορές κλπ) η κυρία Γκάγκα απάντησε για το αν είναι αισιόδοξη ή απαισιόδοξη:     

Σκληρή μάχη για να αποφευχθεί το lockdown - Η ημερομηνία ορόσημο

«Δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχουμε θέμα αισιοδοξίας ή μη αισιοδοξίας. Τα μέτρα ξεκίνησαν μόλις τώρα και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι παρακολουθούμε πολύ στενά το τι γίνεται για να μπορούμε να παρέμβουμε όπου χρειαστεί. Άρα, δε νομίζω ότι είναι σε θέση κανείς από εμάς να κάνει πρόβλεψη αυτή τη στιγμή για τα Χριστούγεννα». 

Όχι σε lockdown από Μητσοτάκη αλλά και σκέψεις για πρόσθετα μέτρα 

Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας πρόσθεσε: 

«Τα Χριστούγεννα είναι κοινωνική γιορτή. Βλέπουμε τις οικογένειες, είναι σημαντικό να εξακολουθήσουμε να κρατάμε όλοι τον γενικό σχεδιασμό, εμβολιασμό γιατί θα βλεπόμαστε πιο εύκολα… οι ανεμβολίαστοι πρέπει σίγουρα να προσέχουν, αυτό είναι δεδομένο».         
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top