Κηδεία Γεννηματά: Ξέσπασε σε κλάματα η Λιακούλη. Πήρε αγκαλιά την κορνίζα

Απαρηγόρητος και ο Παύλος Χρηστίδης: Έσκυψε πάνω από το φέρετρο

Πλήθος κόσμου έχει σπεύσει από το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών για να πει το ύστατο χαίρε τη Φώφη Γεννηματά, ο θάνατος της οποίας τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 γέμισε με θλίψη το πανελλήνιο.

Απλός κόσμος, συνεργάτες της, αλλά και βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής απαρηγόρητοι αφήνουν λίγα λουλούδια στο φέρετρο της Φώφης Γεννηματά, το οποίο είναι καλυμμένο με τρεις σημαίες: την ελληνική και τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής.

Ο πόνος είναι μεγάλος και πολλοί ξεσπούν σε δάκρυα πάνω από το φέρετρο της Φώφης Γεννηματά.

Οι τελευταίες ημέρες της Φώφης Γεννηματά: «Σφαδάζω από τους πόνους»

Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Λιακούλη, εμφανώς καταβεβλημένη από τη στενοχώρια, κοντοστάθηκε πάνω από φέρετρο της Φώφης Γεννηματά, πήρε αγκαλιά την κορνίζα με τη φωτογραφία της και τη φίλησε.

Κλαίγοντας γοερά, άγγιξε το φέρετρο και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρετώντας την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

Απαρηγόρητος και ο Παύλος Χρηστίδης

Συνετριμμένος ήταν ο Παύλος Χρηστίδης, υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Χρηστίδης φέρετρο Γεννηματα

Ο Παύλος Χρηστίδης άφησε λίγα λουλούδια, ακούμπησε τα χέρια του στο φέρετρο και έμεινε σκυφτός για λίγη ώρα πάνω από το φέρετρο της Φώφης Γεννηματά / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Φώφη Γεννηματά: Πλήθος κόσμου στη Μητρόπολη- Την αποχαιρετά με τριαντάφυλλα

Ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, ο οποίος έχει δηλώσει ότι χρωστάει τα πάντα στην ίδια, καθώς πίστεψε σε αυτόν και τον ανέδειξε, έφτασε με βουρκωμένα μάτια στη Μητρόπολη Αθηνών.

1_azma68km

Άφησε λίγα λουλούδια, ακούμπησε τα χέρια του στο φέρετρο και έμεινε σκυφτός για λίγη ώρα, αποχαιρετώντας σε βαθιά θλίψη την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

Σαμαράς: Σήμερα είναι βαριά μέρα για όποιον καταλαβαίνει

«Σήμερα είναι βαριά μέρα για όποιον καταλαβαίνει», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά. 

Σαμαράς φέρετρο Γεννηματά

«Σήμερα είναι βαριά μέρα για όποιον καταλαβαίνει», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Ήξερα από πολύ παλιά στη Μεσσηνία τον πάτερα της που ήταν εκεί βουλευτής. Έδειξε αξιοπρέπεια, έδειξε τι θα πει να είσαι καθώς πρέπει, πολιτικά ώριμη, αγωνίστρια και έδωσε παράδειγμα για όλο τον πολιτικό κόσμο, παράδειγμα συνέπειας και παράδειγμα μαχητικότητας», είπε ο κ. Σαμαράς. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top