Γεννηματά: Συνεχίζεται η νοσηλεία της στον Ευαγγελισμό

Δέχεται συντηρητική αγωγή και παραμένει ευδιάθετη

Για πέμπτη μέρα συνεχίζεται η νοσηλεία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στον Ευαγγελισμό, μετά την εισαγωγή της την περασμένη Δευτέρα με συμπτώματα ατελούς ειλεού, τα οποία οφείλονταν σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Η κα Γεννηματά βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση και ο ατελής ειλεός φαίνεται να έχει αντιμετωπιστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παραμένει ευδιάθετη και δέχεται συντηρητική αγωγή. 

ΚΙΝΑΛ: Παρατείνεται μέχρι τις 21/10 η κατάθεση υποψηφιοτήτων

Βάσει των εκτιμήσεων, αναμένεται να πάρει εξιτήριο τα επόμενα 24ωρα, ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι της.

«Μάχη» διαδοχής στο ΚΙΝΑΛ

Η απόσυρση της Φώφης Γεννηματά από την κούρσα για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, έφερε ραγδαίες εξελίξεις.

Η εβδομάδα έκλεισε με την προσθήκη άλλων τριών υποψηφίων και έτσι οι διεκδικητές της προεδρίας είναι πλέον έξι: Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Καστανίδης, Γερουλάνος, Χρηστίδης και Κεγκέρογλου.

Η κα Γεννηματά πήρε ξεκάθαρη θέση πως η ίδια παραμένει εγγυητής της ενότητας της παράταξης: «Η δήλωση που έκανα την Τρίτη ισχύει απολύτως. Ο ρόλος μου ως προέδρου είναι ρόλος εγγυητή της ενότητας και των διαδικασιών. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμπλέξει το όνομα μου στην προεκλογική αντιπαράθεση και να μιλά εκ μέρους μου», φέρεται να είπε σύμφωνα με συνεργάτες της.

Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η παράταση της προθεσμίας κατάθεσης υποψηφιότητας για την εκλογή προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, όπως και των  υπογραφών που απαιτούνται, μέχρι την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 6 μ.μ.

Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να δούμε και νέα υποψηφιότητα, την ώρα μάλιστα που πολλά σενάρια θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, να δέχεται πιέσεις για να κατέβει υποψήφιος ώστε να εκφράσει το όλο ΠΑΣΟΚ και να αποτελέσει σύμβολο ενότητας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top