Φώφη Γεννηματά: Στο πλευρό της τα τρία της παιδιά

Υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ  

Συγκινημένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο την περιπέτεια της υγείας της Φώφης Γεννηματά που δίνει τη μεγάλη μάχη στον Ευαγγελισμό. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία, ενώ δέχεται μηνύματα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο και απλούς πολίτες.

Κύμα συμπαράστασης στη Φώφη Γεννηματά για τη νοσηλεία της 

Το ίδιο κάνει και τώρα, στον 10ο όροφο του Ευαγγελισμού, δίνοντας ακόμη ένα μάθημα ζωής. 

Μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με συμπτώματα ατελούς ειλεού, απόρροια της επιδείνωσης της υγείας της, από τον καρκίνο που μάχεται τα τελευταία 13 χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ειρήνης Σαββοπούλου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στο πλευρό της βρίσκονται η Αιμίλια, ο Γιώργος και η Κατερίνα, τα τρία της παιδιά, ο σύζυγος και η αδερφή της. Γεμάτη αισιοδοξία και με το χαμόγελο που τη χαρακτηρίζει, απαντάει στα τηλεφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες της και αφοπλιστικά τους λέει:  

«Η Φώφη Γεννηματά είναι μαχήτρια, ξέρει να κοιτάζει κατάματα τον καρκίνο, να παλεύει και να κερδίζει». 

 Φώφη Γεννηματά: «Θα κερδίσω» - Η σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο

 Φώφη Γεννηματά: Όταν μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της 

Άλλωστε η Φ. Γεννηματά ξέρει τον καρκίνο καλά.  Τον έχει νικήσει ήδη μία φορά  και έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της.

Στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», στις 23/5/2019, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε εκμυστηρευθεί: 
«Είπα όχι,  δε θα γίνει έτσι. Θα παλέψω να στηρίξω τα παιδιά μου, όπως η μητέρα μου… Ξέρω τι σημαίνει απώλεια, ξέρω πως είναι να μεγαλώνει ένα παιδί χωρίς τη μάνα του. Ο προβληματισμός μου τότε ήταν ότι είναι δύο χρονών, αν μου συμβεί κάτι θα μεγαλώσει και δε θα θυμάται τη φωνή μου, την εικόνα μου».

 To sms του Βενιζέλου στη Γεννηματά: Έχω σοκαριστεί Φώφη

Μέσα σε 7 μήνες έχασε και τους δυο γονείς της από καρκίνο

Αντιμετώπισε τον καρκίνο από μικρή. Πρώτη η μητέρα της Κάκια και λίγους μήνες μετά, τον Απρίλιο του 1994,  έφυγε νικημένος από την ασθένεια ο πατέρας της και κορυφαίο στέλεχος τιυ ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Γεννηματάς. 

Συγκινητικό κύμα συμπαράστασης στη Φ. Γεννηματά 

Λίγο μετά τις 8 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επισκέφτηκε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός τη Φώφη Γεννηματά. Ενημερώθηκε για την εξέλιξη της υγείας της και της ευχήθηκε περαστικά και να ξεπεράσει γρηγορά αυτή τη δοκιμασία.

Επισκέφτηκε τη Γεννηματά στον Ευαγγελισμό ο Μητσοτάκης

Συγκινητικά είναι τα μηνύματα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα.

«Είσαι μαχήτρια και το έχεις αποδείξει» της είπε στο τηλέφωνο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Της εύχομαι ψυχική αντοχή και πίστη γιατί ενίοτε ο συνδυασμός φέρνει θαυμάσια αποτελέσματα» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Ρουσόπουλος. 

Καραμανλής: Με ευχές στη Γεννηματά ξεκίνησε την ομιλία του 

Κούρσα διαδοχής στο ΚΙΝΑΛ: Κανονικά θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές 

Μετά την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα διαδοχής, σύμφωνα με πληροφορίες του Star δε θα υπάρξει αναβολή των εκλογών στις 5 και 12 Δεκεμβρίου. Ωστόσο δεν αποκλείεται να δοθεί μια μικρή παράταση στην προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων, που λήγει την Παρασκευή, κάτι που θα έδινε τη δυνατότητα να μπουν κι άλλοι στο παιχνίδι της διεκδίκησης της προεδρίας.

Συγκίνηση για τη μάχη της Γεννηματά – Εξελίξεις για τη νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top