Κύμα συμπαράστασης στη Φώφη Γεννηματά για τη νοσηλεία της 

Ευχές από Μητσοτάκη και Τσίπρα - Τι δήλωσαν συνυποψήφιοι για την ηγεσία

Κύμα συμπαράστασης στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά , για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ξέσπασε στα social media και όχι μόνο, αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι εισήχθη στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία και δήλωσε ότι αποσύρεται από τη διαδικασία εκλογής ηγεσίας.      

Γεννηματά για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θέλουμε διαδικασία βαθιά πολιτική
  

Στο πλευρό της προέδρου του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στο νοσοκομείο η αδελφή της, όπως και το παλαιό στέλεχος της Κεντροαριστεράς, Κώστας Γείτονας.  

Η κυρία Γεννηματά επικοινώνησε ήδη τηλεφωνικά με συνεργάτες της και εξέφρασε την εκτίμηση ότι σύντομα θα είναι κοντά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται στον 10ο όροφο και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.   

  

Λοβέρδος: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος  

Την αλληλεγγύη του στη Φώφη Γεννηματά εξέφρασε  ο συνυποψήφιός της, Ανδρέας Λοβέρδος.

Στις 5 Δεκεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος» δήλωσε ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος επισκέφθηκε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της.   

Ανδρέας Λοβέρδος: Να υπάρξει ξανά ΠΑΣΟΚ – Διεκδικώ την ηγεσία του   

Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα   

Την αναστολή της προεκλογικής του δραστηριότητας ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος επίσης πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανάρτησή του στο twitter στην οποία ευχήθηκε και περαστικά στην κυρία Γεννηματά. 

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα» ανακοίνωσε ο κ. Ανδρουλάκης.   

Συμπαράσταση στη Γεννηματά από κυβέρνηση και κόμματα 

Ευχές για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την κυρία Γεννηματά, ο οποίος έγραψε στο twitter: «Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

 

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε τις ευχές του στην κυρία Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση επίσης σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ενώ τη συμπαράστασή του εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους και άλλα κόμματα, όπως και οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των κομμάτων.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής δήλωσαν:   

Γιάννης Οικονόμου: Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της.

Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ:  «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν.  Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της».
       
ΜέΡΑ25: «Απ’ όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά. Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top