Στον Ευαγγελισμό η Γεννηματά – Aποσύρεται από τη διεκδίκηση της ηγεσίας   

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν  

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά λόγω υποτροπής της βασικής της νόσου.      

Γεννηματά για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Θέλουμε διαδικασία βαθιά πολιτική


Στο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου αναφέρεται:

«Η κυρία Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Με δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά, δήλωσε ότι αποσύρεται από την εκλογική διαδικασία για την επανεκλογή της ως πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, η οποία είναι προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο. 

 

Η δήλωση της Φ. Γεννηματά για την απόσυρσή της από την εκλογική διαδικασία

Συγκεκριμένα,  η κυρία Γεννηματά δήλωσε:  

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Γεννηματά αισθανόταν από χθες έντονη αδιαθεσία, εξαιτίας της οποίας ακύρωσε την προγραμματισμένη παρουσία της σε προεκλογικού χαρακτήρα εκδήλωση. Στη συνέχεια επιδεινώθηκε η κατάστασή της, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό. 

Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα   

Την αναστολή της προεκλογικής του δραστηριότητας ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανάρτησή του στο twitter στην οποία ευχήθηκε και περαστικά στην κυρία Γεννηματά. 

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top