Ανδρέας Λοβέρδος: Να υπάρξει ξανά ΠΑΣΟΚ – Διεκδικώ την ηγεσία του   

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με «πράσινο ήλιο» και Carmina Burana  

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Στόχος του, το κόμμα να μετονομαστεί ξανά σε ΠΑΣΟΚ, ενώ σύμβολό του θα είναι ο πράσινος ήλιος.

Λοβέρδος: Δεν εκνευρίσθηκα με τη Γεννηματά, δεν αποκλείω να είμαι υποψήφιος

Με συνεχείς αναφορές στο ΠΑΣΟΚ και τα σύμβολά του, με τον πράσινο ήλιο και τη μουσική από Carmina Burana, ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε την πολιτική του διακήρυξη: «Διεκδικώ την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για να καταστήσουμε το Κίνημα αυτό μεταρρυθμιστική αντιπολίτευση και αύριο μεταρρυθμιστική δύναμη εξουσίας». 

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο το όνομά μας. Είναι η ιστορία μας. Είναι η ψυχή μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι η πηγή της υπερηφάνειας μας» ανέφερε ο υποψήφιος αρχηγός.  

Η Γεννηματά καθαίρεσε τον Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

Ο κ. Λοβέρδος απηύθυνε και κάλεσμα «σε όλες τις δυνάμεις που πλαισίωσαν την Ελιά, τη Δημοκρατική Παράταξη, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Κίνημα Αλλαγής να παλέψουμε για το μέλλον της Ελλάδας και του κόμματός μας». 

Ανδρέας Λοβέρδος: «Σκέφτηκα να δείρω τον Αλέξη Τσίπρα»

«Η χώρα μας, η Ελλάδα μας, μετά από τη μεγάλη και δεκαετή οικονομική κρίση και εν μέσω πανδημίας αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει την τουρκική επιθετικότητα. Η εθνική μας κυριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτη και την υπερασπιζόμαστε με τη στάση μας στη Βουλή και με τους αγώνες μας. Το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη, ήταν και είναι κόμμα πατριωτικό. Οι ηγέτες του διακήρυξαν και πέτυχαν η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες, η Ελλάδα να ανήκει στην Ευρωζώνη, η Κύπρος να είναι μέλος της ΕΕ» αναφέρει στην έναρξη του μηνύματός του ο κ. Λοβέρδος.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top