Λοβέρδος: Δεν εκνευρίσθηκα με τη Γεννηματά, δεν αποκλείω να είμαι υποψήφιος

«Ιδεολογικός αντίπαλος η ΝΔ αλλά υπαρξιακός αντίπαλος ο ΣΥΡΙΖΑ»   

«Ανοησίες» χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος ότι «εκνευρίσθηκε» ΄με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, μετά την απομάκρυνση από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου με απόφασή της. 

Η Γεννηματά καθαίρεσε τον Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι,  o βουλευτής του ΚΙΝΑΛ αποκάλυψε ότι στη σύντομη συνάντησή τους,  που δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό, αντάλλαξαν ευχές και επισήμανε κατά τη σύντομη διάρκειά της στην κυρία Γεννηματά ότι εάν πιστεύει πως πρόκειται για μια επιλογή που κάνει καλό στο κόμμα, τότε «μια χαρά και προχωράμε».

Ο ίδιος πάντως, αν και με «διπλωματικό» τρόπο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. «Η πανδημία δεν μας επιτρέπει να θέσουμε τέτοια θέματα, όμως στο εσωτερικό των κομμάτων μια τέτοια συζήτηση δεν σταματά ποτέ, ούτε και σε καιρό πολέμου». 

Για τις διαρροές ότι βρίσκεται πιο κοντά στη ΝΔ απάντησε ότι έχει μια πορεία  από την άσκηση εξουσίας, που καθιστούν χωρίς νόημα αυτές τις διαρροές, υπενθυμίζοντας την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, τον ΕΟΔΥ το κοινωνικό σχολείο, τη φοίτηση ξένων φοιτητών σε ελληνικά πανεπιστήμια με δίδακτρα.

Ανδρέας Λοβέρδος: «Σκέφτηκα να δείρω τον Αλέξη Τσίπρα»

Για το ίδιο ζήτημα χαρακτήρισε τη ΝΔ «ιδεολογικό αντίπαλο» και τον ΣΥΡΙΖΑ «υπαρξιακό αντίπαλο» του ΠΑΣΟΚ, για το οποίο ανέφερε ότι συμμετέχει στο Κίνημα Αλλαγής.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top