Επισκέφτηκε τη Γεννηματά στον Ευαγγελισμό ο Μητσοτάκης

Σκέψεις για παράταση των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», προκειμένου να επισκεφτεί τη Φώφη Γεννηματά, βρέθηκε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, πριν πάει στο γραφείο του και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της.

Γεννηματά: Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο και η νέα περιπέτεια της υγείας της

Υπενθυμίζεται πως η κα Γεννηματά εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο με συμπτώματα ατελούς ειλεού, απόρροια της επιδείνωσης της βασικής νόσου από την οποία πάσχει.

Κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο

Η νέα σοβαρή περιπέτεια της υγείας της Φώφης Γεννηματά προκάλεσε κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο.

Από την πρώτη στιγμή, που έγινε γνωστό πως θα νοσηλευτεί στον «Ευαγγελισμό», επικοινώνησαν μαζί της ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αλλά και οι λοιποί πολιτικοί αρχηγοί.

Παράλληλα, εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στη μάχη της οι συνυποψήφιοί της για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ξεκαθαρίζοντας πως αναστέλλουν τις προεκλογικές εμφανίσεις τους.

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Αναβάλλω την αποψινή ανοικτή προεκλογική ομιλία μου στο Μαρούσι. Αναβάλλω την αυριανή προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Caravel. Ακυρώνω όλες τις ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις που έχω κλείσει. Γιατί δεν μου πάει η καρδιά. Φώφη, περαστικά και γρήγορα σιδερένια!», έγραψε στο twitter o Ανδρέας Λοβέρδος.

Σκέψεις για παράταση των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Δεκεμβρίου 2021, οδεύει προς αναβολή.

Οι σκέψεις είναι, ως σεβασμό για τη Φώφη Γεννηματά και τη μάχη που δίνει, να πάρουν παράταση ενός μήνα και έτσι να γίνουν από τη νέα χρονιά. Σε κάθε περίπτωση, όπως ξεκαθαρίζουν από το Κίνημα Αλλαγής, θέμα μεταβατικού προέδρου δεν τίθεται, όποτε κι αν γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές.

Προφανώς, όλα είναι ρευστά, τόσο για την ημερομηνία, όσο και για το εάν ενδεχομέως υπάρξει και τέταρτο πρόσωπο στη μάχη της διαδοχής, μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top