Βουλή: Μιλούσε για τσίπουρα και τον «πρόδωσε» το ανοιχτό μικρόφωνο! 

Το «πάθημα» του προεδρεύοντος βουλευτή της ΝΔ Χ. Αθανασίου

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου, ενώ μιλά στο κινητό τηλέφωνο για.. τσίπουρα,  έχοντας ξεχάσει ανοιχτό το μικρόφωνο  

Μιλούσε για… τσίπουρα με άγνωστο συνομιλητή και τον «πρόδωσε» το ανοιχτό μικρόφωνο τον βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρο της Βουλής, Χαράλαμπο Αθανασίου! 

«Χαμός» στη Βουλή με Τσίπρα - Σταϊκούρα - Γεωργιάδη για τη ΔΕΗ  

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ ενώ προήδρευε στην Ολομέλεια της Βουλής, κάλεσε στο βήμα τον επόμενο ομιλητή και απάντησε σε μια  κλήση στο κινητό του. Ξέχασε όμως το μικρόφωνο ανοιχτό με αποτέλεσμα οι βουλευτές που ήταν στην αίθουσα  να  ακούσουν τη... χαρούμενη συνομιλία!     

Κόντρα Πλεύρη – Πολάκη στη Βουλή για εμβόλια, αντισώματα και… Ισραήλ  

«Έλα, έλα πες μου…  Έπινε λέει τσίπουρα και κανανε και μέσα στο γραφείο του και πήραν και μια στροφή, μια πεντοζάλη, χορέψανε. Τα’  μαθες;» ακούσθηκε να λέει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, με τη συνομιλία να συνοδεύεται από γέλια.  Τα οποία όμως μάλλον βγήκαν «ξινά» στον κύριο Αθανασίου,  εξαιτίας του ανοιχτού μικροφώνου, ενώ παραμένει «μυστήριο» σε ποιον αναφερόταν και για ποιο περιστατικό, στη συνομιλία του.

Καβγάς Σκρέκα με Γεροβασίλη και Σπίρτζη στη Βουλή για τις πυρκαγιές  

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήτας πάντως περίμενε διακριτικά να σταματήσει η κουβέντα για τα ... τσίπουρα για να ξεκινήσει  η ομιλία του, χωρίς να σχολιάσει τι ακούσθηκε. Τελικά ο κ. Αθανασίου προφανώς κατάλαβε τι έγινε και έκλεισε το μικρόφωνο, συνεχίζοντας όμως να συνομιλεί στο κινητό τηλέφωνο...        

  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top