Καβγάς Σκρέκα με Γεροβασίλη και Σπίρτζη στη Βουλή για τις πυρκαγιές  

Κυρώθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για ενίσχυση των πληγέντων

Σε κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τις πυρκαγιές εξελίχθηκε στη Βουλή η συζήτηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τα μέτρα ενίσχυσης των πληγέντων, μία ημέρα μετά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το ίδιο ζήτημα και την αντιπαράθεση  Μητσοτάκη – Τσίπρα.   
 

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για ολιγωρία  

Η ΠΝΠ κυρώθηκε τελικά με «ναι» από ΝΔ, «όχι» από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡα25, ενώ επιφυλάχθηκαν ΚΙΝΑΛ και  Ελληνική Λύση. 

Ο καβγάς στη Βουλή ξεκίνησε με την Όλγα Γεροβασίλη να κάνει λόγο εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για «κρεσέντο πολιτικης τυμβωρυχίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη» 

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκε… δε ζητάτε ένα συγνώμη … όσο δεν το κάνετε θα είστε ανήμποροι» απάντησε από την πλευρά της κυβέρνησης ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.  

«Βγάλτε ένα μήνυμα aber alert για τα κυβερνητικά στελέχη, κατέρρευσε το επικοινωνιακό παιχνίδι  του Μαξίμου που παίρνει τηλέφωνα σε ΜΜΕ και δημάρχους να μην ασκούν κριτική …. στο μόνο που βασίζεστε είναι η προπαγάνδα» υποστήριξε αργότερα ο Χρήστος Σπίρτζης, με τον  κ. Σκρέκα να ανταπαντά ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ διόρισε  το 2018 5.000 άτομα ανεκπαίδευτα μόνο και μόνο για ψήφους. Θέλουμε προστασία των οικοσυστημάτων μας», ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στα μέτρα αποκατάστασης των ζημιών στην Εύβοια και στήριξης των πληγέντων.    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top