Φωτιά Σταμάτα: Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για ολιγωρία 

«Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε και πάλι στον ύπνο» υποστηρίζει

φωτιά Σταμάτα

Για έλλειψη οργάνωσης και συντονισμού στη φωτιά σε Σταμάτα, Ροδόπολη και άλλες περιοχές του Δήμου Διονύσου  καταγγέλλει την  κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ -  Προοδευτική Συμμαχία, ύστερα  από την αυτοψία που πραγματοποίησε κλιμάκιο του κόμματος στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές.

Φωτιά Σταμάτα: Ελεύθεροι οι προσαχθέντες - Συνελήφθη μελισσοκόμος

Στην ανακοίνωσή του το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: «Η αυτοψία επιβεβαίωσε ότι το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε και πάλι στον ύπνο, αφού οι πολίτες κατήγγειλαν ότι η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν καθυστερημένη, όπως καθυστερημένα ήρθε και το μήνυμα από το 112. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την κυβέρνηση, την Περιφέρεια και τους δήμους για αυτήν την έλλειψη οργάνωσης και συντονισμού. Στην πράξη αποδεικνύεται ότι το σχέδιο αναδιάρθρωσης της πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας έχει αποτύχει σε υπερθετικό βαθμό».

Φωτιά σε Σταμάτα - Διόνυσο: Έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά 

 

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ακόμη ότι η περιοχή δεν είχε καθαριστεί και προσθέτουν: «Είναι παντελώς αδιάφορο για τους πολίτες αν η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό της περιοχής ανήκει στον ΔΕΔΔΗΕ, την Περιφέρεια ή τους δήμους ειδικά από τη στιγμή που έχουν γίνει αναθέσεις πολλών εκ. ευρώ για τους καθαρισμούς των περιοχών από εύφλεκτα υλικά».

Φωτιά Σταμάτα: «Κρανίου τόπος» - Οι πρώτες εικόνες από τη μεγάλη καταστροφή

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, η αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας, Χαρά Καφαντάρη και ο αναπληρωτής τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Διονύσης Καλαματιανός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top