Θεοδωρικάκος στο Star: Οι εκπαιδευτικοί δεν πρέπει να προσάγονται

Καλοστημένη φάμπρικα βλέπουν οι αρχές πίσω από αντιδράσεις αρνητών 

Τέλος στο φαινόμενο των εκπαιδευτικών που σύρονται στα αστυνομικά τμήματα από μηνύσεις γονέων - αρνητών επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση, όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Star και τον Βάιο Σύρρο ο Yπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σχολεία: Εισαγγελική παρέμβαση για τους αρνητές που μηνύουν εκπαιδευτικούς

«Εκπαιδευτικοί δεν πρέπει να προσάγονται από ανθρώπους, οι οποίοι ολοφάνερα παραβαίνουν εκείνοι τη νομοθεσία. Οι εκπαιδευτικοί είναι υπεύθυνοι και σοβαροί άνθρωποι και δεν μπορεί κανείς να τους κυνηγά και μπροστά στα μάτια των παιδιών», δήλωσε στο Star o κ. Θεοδωρικάκος.   

Καλοστημένη κι επικίνδυνη για την δημόσια υγεία φάμπρικα βλέπουν οι αρχές

Καλοστημένη κι επικίνδυνη για την δημόσια υγεία φάμπρικα βλέπουν οι αρχές πίσω από τις   ακραίες εκδηλώσεις των αρνητών αντιεμβολιαστών. Δύο περιστατικά στην Κρήτη έφθασαν τις τελευταίες ώρες μέχρι το αστυνομικό τμήμα. Οι πρωταγωνιστές μίλησαν αποκλειστικά στο Star και τη Γωγώ Αποστολάκη. 

«Είμαι πολέμιος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Global Government ! και όπως είπε ο Κέννεντι: Ο Μπιλ Γκέιτς δια των εμβολίων θέλει να ελέγξει την υφήλιο μας, τη Γή, γιατί εγώ να ενδώσω;» δήλωσε χαρακτηριστικά  ο πατέρας μαθητή και  αρνητής, ο οποίος χθες το πρωί απείλησε διευθυντή δημοτικού σχολείου στο Λασίθι, επειδή δεν ήθελε το παιδί του, να φορέσει μάσκα και να κάνει self test. 

Δικαστικές αποφάσεις εκταφής νεκρών για να δουν αν πέθαναν από κορωνοϊό

«Ο γονέας, αρνητής με δράση, επιτέθηκε εναντίον του φραστικά και τον απείλησε με διάφορες απειλές κατά της ζωής του, είναι παράνομο και ανεπίτρεπτο» σχολίασε ο Μανώλης Μακράκης,  Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου  

Ο πατέρας πάντως δηλώνει αποφασισμένος να μην αφήσει το παιδί να έρθει ξανά στο δημοτικό σχολείο αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα του, ο γιός του να μην φοράει μάσκα, ούτε να κάνει self test. 

Λαϊκό Νοσοκομείο: Κόρη ασθενούς με κορωνοϊό απείλησε γιατρό με μήνυση

Δήμος Βύρωνα:  Αντίθετος στον καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό

Την αντίθεση του με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλου του πληθυσμού  εκφράζει με ψήφισμα του ο Δήμος Βύρωνα. Παράλληλα η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου  δηλώνει αντίθετη με την αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων και ζητάει να δοθεί η δυνατότητα δωρεάν rapid test στους ανεμβολιαστους. 

Δείτε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star περιπτώσεις με αντιδράσεις αρνητών από όλη την Ελλάδα αλλά και τι ισχυρίζονται οι ίδιοι   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top