Μητσοτάκης για Πανελλήνιες: Τέτοιες μάχες έχει πολλές ο πόλεμος της ζωής

Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών στους μαθητές και τις μαθήτριες

Κυριάκος Μητσοτάκης
Ρεπορταζ του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star για την πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων (13/6)

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους μαθητές, «με πίστη και αισιοδοξία», ευχήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως οι εξετάσεις αποτελούν τη γέφυρα προς το πανεπιστήμιο, «αλλά όχι τη μόνη γέφυρα προς την πρόοδο».

«Ας μη ξεχνούν, όμως, ότι τέτοιες μάχες έχει πολλές και διαφορετικές ο πόλεμος της ζωής. Και ότι είναι στο χέρι τους να τον κερδίσουν, νικώντας όχι μόνο σε αυτές, αλλά και στις πολλές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας

Τσίπρας: Το μέλλον είναι ένας στίβος διαρκείας

«Το μέλλον είναι ένας στίβος διαρκείας, με ανοιχτές και κλειστές στροφές, νίκες, ήττες και θριάμβους, που κρίνεται κάθε μέρα».

Αυτό τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας, στο δικό του μήνυμα με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, ευχόμενος καλή επιτυχίες στους μαθητές και τις μαθήτριες.

Γεννηματά: Πιστέψτε στον εαυτό σας, τώρα αρχίζουν όλα

Να δείξουν θάρρος και να πιστέψουν στον εαυτό τους, για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα προτρέπει τους υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων, η Φώφη Γεννηματά. 

Τόσους μήνες μακριά από το σχολείο.Μάθημα εξ αποστάσεως. Χωρίς σχολικές εκδρομές, με λίγες παρέες και εξόδους. Είστε τα παιδιά που μέσα στην πανδημία καλείστε να αποδείξετε ότι η νέα γενιά μπορεί να ξεπερνά τις δυσκολίες. Καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα.Πάντα μαχητές.Πιστέψτε στον εαυτό σας, τώρα αρχίζουν όλα», αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top