«Καμπανάκι» από Θεοχάρη: Νέα περιοριστικά μέτρα, εάν χρειαστεί

Εμβολιασμένοι όλοι οι κάτοικοι των νησιών έως τις αρχές Ιουλίου

Το video της καμπάνιας για τον τουρισμό το 2021 και το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για το άνοιγμα του τουρισμού

Οι κάτοικοι των ελληνικών νησιών θα είναι όλοι εμβολιασμένοι στις αρχές Ιουλίου,  σύμφωνα με τον Χάρη Θεοχάρη.

Ο υπουργός Τουρισμού, μιλώντας στην ιστοσελίδα τουριστικού περιεχομένου l’echo touristique, είπε πως μετά το ζήτημα της υγείας, «ο τουρισμός είναι η προτεραιότητά μας, για να αρχίσουμε να βγάζουμε τη χώρα από αυτήν την άνευ προηγουμένου κρίση».

Άνοιγμα τουρισμού: Οι ανακοινώσεις Θεοχάρη και το βίντεο της καμπάνιας

Ο κ. Θεοχάρης υπογραμμίζει πως είναι σημαντικό να καταλάβουν τόσο οι Έλληνες, όσο και οι τουρίστες, πως η πανδημία δεν έχει τελειώσει.
«Δεν πρέπει να είμαστε απερίσκεπτοι και να συνεχίσουμε να σεβόμαστε όλα τα πρωτόκολλα, που έχουμε θέσει σε εφαρμογή, ενώ η εκστρατεία εμβολιασμού συνεχίζεται», σημείωσε.

Μάλιστα, προειδοποιεί ότι η κυβέρνηση δε θα διστάσει να λάβει πιο περιοριστικά μέτρα, εάν το απαιτήσουν οι περιστάσεις.

«Η επιτυχία του καλοκαιριού θα εξαρτηθεί από την ικανότητά μας να ελέγξουμε την υγειονομική κατάσταση. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά είμαστε σοβαροί. Δεν θα διστάσουμε να λάβουμε πιο περιοριστικά μέτρα εάν το απαιτεί η κατάσταση», υπογράμμισε.

Ο υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στην ανακαίνιση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων λέγοντας πως «με αυτά τα νέα αεροδρόμια, πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε τελικά να φιλοξενήσουμε διπλάσιο αριθμό επιβατών από το 2019».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top