Τουρισμός: Για απόλυτο εμπαιγμό κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ  

«Ανακοινώνει μέτρα ο Θεοχάρης δύο μέρες πριν ανοίξει ο τουρισμός»  

ΣΥΡΙΖΑ νέο σήμα

Σφοδρή κριτική άσκησε στην κυβέρνηση για το ζήτημα του τουρισμού ο ΣΥΡΙΖΑ, την οποία κατηγόρησε για «απόλυτο εμπαιγμό», ενόψει των ανακοινώσεων που θα κάνει στις 7 μ.μ. ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.  

Μητσοτάκης: Όλοι οι εμβολιασμένοι από Σερβία δεκτοί για τουρισμό σε Ελλάδα        

«Μετά τη θλιβερή παρουσία του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη στο BBC, στην οποία εξέθεσε διεθνώς τη χώρα, ακολουθεί η θλιβερή απόδειξη πως ο ελληνικός τουρισμός ανοίγει -και φέτος- χωρίς σχέδιο», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι «οι "άριστοι" της κυβέρνησης στις 13 Μαΐου ανακοινώνουν τα μέτρα, με τα οποία ο ελληνικός τουρισμός θα ανοίξει στις...15 Μαΐου». 

Θεοχάρης: Σημαντική πρόοδος στο ζήτημα των ταξιδιών από Μ. Βρετανία

«Πρόκειται για τον απόλυτο εμπαιγμό του κλάδου, αφήνοντας στον αέρα χιλιάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενους για δεύτερη συνεχή τουριστική σεζόν», συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ κάνει λόγο για «ιθύνοντες του "επιτελικού κράτους"», που «στρουθοκαμηλίζουν μέχρι την τελευταία στιγμή, άλλοτε κάνοντας πειράματα και άλλοτε αδιαφορώντας για τον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία, παρότι τους είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει». 

Πώς θα κάνετε διακοπές φέτος το καλοκαίρι: «Ανάσα» οι νέοι κανόνες

«Η προχειρότητα και η ανικανότητα της κυβέρνησης ΝΔ κοστίζουν στον ελληνικό τουρισμό. Η ευθύνη για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν ανήκει στο ακέραιο στον κ. Μητσοτάκη», καταλήγει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top