Έκρηξη κρουσμάτων σε Νέα Σμύρνη – Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ

Έκκληση του δήμου για τήρηση των μέτρων από τους πολίτες

Συγκέντρωση Νέα Σμύρνη συνωστισμός

Έκρηξη των κρουσμάτων κορωνοϊού καταγράφεται στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, ο οποίος εφιστά την προσοχή των πολιτών για τήρηση των μέτρων. 

«Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες¨», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, την προηγουμένη Δευτέρα τα κρούσματα στην πόλη ανέρχονταν σε 138, από τα οποία τα 39 νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο και τα 99 κατ' οίκον. 

Γεραπετρίτης για lockdown: Το φετινό Πάσχα θα είναι πολύ καλύτερο

Τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, η ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία ανέφερε 176 κρούσματα, από τα οποία τα 45 νοσηλεύονται σε νοσοκομείο και τα 131 κατ' οίκον.

«Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες μας: να μην συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Γαϊτάνης: Ο Τσίπρας δέχεται τις επιπτώσεις των συγκεντρώσεων;

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των συγκεντρώσεων και τις επιπτώσεις τους στη αύξηση της μεταδοτικότητας του κορωνοϊού εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

«Η ανακοίνωση του Δήμου της Νέας Σμύρνης ξαναφέρνει στο προσκήνιο το θέμα του συνωστισμού στους ανοιχτούς χώρους. Όσοι διοργανώνουν συναθροίσεις, αναγνωρίζουν τελικά το ρίσκο που αναλαμβάνουν για τη δημόσια υγεία; Ενώ ο κ. Τσίπρας δέχεται τις επιπτώσεις των συγκεντρώσεων στη μετάδοση του ιού, γιατί το κόμμα του συνεχίζει να τις στηρίζει; Η καταπολέμηση της πανδημίας απαιτεί υπεύθυνη συμπεριφορά από όλους», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

 

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη μας τις τελευταίες...

Δημοσιεύτηκε από Γραφείο Τύπου Δήμου Νέας Σμύρνης στις Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top