ΝΔ: Με lockdown, o ΣΥΡΙΖΑ προσκάλεσε και συμμετείχε σε 151 συγκεντρώσεις

Κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι αγνόησε τα υγειονομικά μέτρα

Ανακοινώσεις ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για καλέσματα σε συγκεντρώσεις κατά το περασμένο Σαββατοκύριακο -ρεπορτάζ μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star στις 14/3

Σκληρή ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε το κυβερνών κόμμα, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι εν μέσω πανδημίας, οργάνωσε 31 συγκεντρώσεις σε πλατείες όλης της χώρας το τελευταίο τριήμερο και πως συνολικά από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι χθες υποστήριξε,προσκάλεσε και συμμετείχε σε 151 πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11/3/21 για τα ανθρώπινα δικαιώματα και κατά του αυταρχισμού- φωτογραφία Eurokinissi

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11/3/21 για τα ανθρώπινα δικαιώματα και κατά του αυταρχισμού- φωτογραφία Eurokinissi

Νέα Δημοκρατία: Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ σε 31 πορείες – Τεράστια η ευθύνη Τσίπρα

Ακόμη, η ΝΔ χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «συνώνυμο της υποκρισίας», σημειώνοντας πως τη στιγμή που χλευάζει τις προσπάθειες της κοινωνίας κατά της πανδημίας, πάει πολύ να κουνάει και το δάχτυλο.

Συγκεντρώσεις, πορείες, κορωνοπάρτι προβληματίζουν κυβέρνηση και ειδικούς

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο το τελευταίο 3ήμερο οργάνωσε 31 συγκεντρώσεις σε πλατείες όλης της χώρας, αγνοώντας πλήρως τα υγειονομικά μέτρα!

Συνολικά από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι χθες συνδιοργάνωσε, υποστήριξε, προσκάλεσε και συμμετείχε σε 151 πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, υπέρ του Κουφοντίνα ή με άλλες αφορμές.

Τη στιγμή που χλευάζει τις προσπάθειες της κοινωνίας κατά της πανδημίας, πάει πολύ να κουνάει και το δάχτυλο! ΣΥΡΙΖΑ: συνώνυμο της υποκρισίας!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top