Μηταράκης για κακοποίηση προσφυγόπουλων: Αποτροπιασμός - Όλα στο φως

Τι ανέφερε για τις καταγγελίες σχετικά με εμπλοκή ΜΚΟ

  
Τον αποτροπιασμό του για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, με την αφορμή της υπόθεσης Δημήτρη Λιγνάδη, εξέφρασε ο Υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης

Νότης Μηταράκης: Δύσκολες ώρες για τον υπουργό

Ο κ. Μηταράκης διαβεβαίωσε παράλληλα ότι θα διερευνηθεί μέχρι τέλους η καταγγελία για εγκληματικές ενέργειες κατά ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, με την εμπλοκή ΜΚΟ, για την οποία έχει ήδη υποβληθεί υπόμνημα στη Δικαιοσύνη.    

Παρακολουθούμε με αποτροπιασμό τα όσα βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας μετά από  θαρραλέες καταγγελίες θυμάτων, ότι ξεκίνησε πρέπει να φτάσει στο τέλος, οι καταγγελίες για ενδεχόμενες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος ασυνόδευτων το 2017 -  2018 πρέπει να ερευνηθουν σε βάθος και αυτό ζήτησε με υπόμνημα στην εισαγγελέα η ειδική  γραμματέας Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Υπόθεση Λιγνάδη: Παρέμβαση εισαγγελέα για εμπλοκή δομών ανήλικων προσφύγων

Έχουμε πίστη στην Δικαιοσύνη, υπάρχει ισχυρό πλαίσιο λειτουργίας και λογοδοσίας για ΜΚΟ και μέλη τους, απαίτηση της κοινωνίας των πολιτών για να προβλεφθούν και να αποτραπούν αντίστοιχά φαινόμενα στο μέλλον.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top