Κακοκαιρία «Μήδεια»: Σφοδρή επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση για τα προβλήματα

«Οι πολίτες της μισής Αττικής είναι αποκλεισμένοι και χωρίς ρεύμα»

Αλέξης Τσίπρας

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τα προβλήματα με την κακοκαιρία «Μήδεια» εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο facebook. 

Ηλιόπουλος: Πώς σχολίασε τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την κακοκαιρία

Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας ανέφερε στην ανάρτησή του:

Κακοκαιρία: Ενισχύεται ο ΔΕΔΔΗΕ- Ποιες περιοχές της Αττικής δεν έχουν ρεύμα

«Κάθε χρόνο, σε κάθε χιονιά, όλες οι κυβερνήσεις είχαν έγνοια να μην κλείσουν οι δρόμοι και ιδίως η Εθνική Οδός για να μην κοπεί η χώρα στα δυο.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη όμως, τα έχει λυμένα αυτά τα θέματα. Την κλείνει από μόνη της. Και για όσο χρειαστεί. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Και για όσους είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους, αφού το επιτελικό κράτος δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τόσο δευτερεύοντα ζητήματα, όπως η διάνοιξη των δρόμων, η πρωθυπουργική σύσταση είναι υπομονή και όχι άσκοπες μετακινήσεις, μείνετε σπίτι.

Χαρδαλιάς: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Διονύσου 

Πώς μπορεί κανείς να κάνει άσκοπες μετακινήσεις όταν έχουμε lockdown, απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις εννιά, ενώ πριν χρειάζεται sms για να βγεις από το σπίτι σου, είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα.

Και ο Στρατός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της «Μήδειας»!

Όπως επίσης ένα ενδιαφέρον ερώτημα είναι πόσο υπομονή μπορεί να ζητήσει κανείς από τους πολίτες της μισής Αττικής που είναι μεν κλεισμένοι ή αποκλεισμένοι στα σπίτια τους αλλά χωρίς ρεύμα. Από τους πολίτες δηλαδή που μέσα στο κρύο παραμένουν για πάνω από ένα 24ωρο χωρίς θέρμανση, σε κάποιες περιπτώσεις και χωρίς νερό, επειδή έχουν αφήσει τον ΔΕΔΔΗΕ, ενόψει ιδιωτικοποίησης, χωρίς επαρκές προσωπικό για να διορθώσει τις βλάβες».

Δείτε ολοκληρη την ανάρτηση του κ. Τσίπρα στο facebook 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top