Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση για το ενδεχόμενο σκληρού lockdown

«Οι επιστήμονες εισηγούνται στην κυβέρνηση ή ο υπουργός Υγείας»

ΣΥΡΙΖΑ γραφεία

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωση Κικίλια για πιθανότητα σκληρού lockdown στην Αττική.

«Μέχρι σήμερα ξέραμε πως οι επιστήμονες εισηγούνται στην κυβέρνηση. Σήμερα ακούσαμε τον Υπουργό Υγείας να λέει ότι θα εισηγηθεί στους επιστήμονες σκληρό lockdown και ότι τα σχολεία αποτελούν τελικά εστίες μετάδοσης του κορονοϊού και μεταφοράς του μέσα στα σπίτια», αναφέρει η Κουμουνδούρου.

Έκτακτη σύσκεψη Μητσοτάκη με Kικίλια, Τσιόρδα και Χαρδαλιά στο Μαξίμου

«Την ίδια ώρα ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του άφηνε αιχμές για τον κ. Κικίλια και την προαναγγελία λοκντάουν, ενώ η κα Κεραμέως παρά την εκρηκτική αύξηση κρουσμάτων σε σχολεία, αρνείται πως ευθύνεται το άνοιγμά τους με αυξημένο αριθμό μαθητών ανά τάξη και χωρίς προληπτικά τεστ», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση».

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση στο Μέγαρο Μαξίμου για την αύξηση των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών, όπου θα συζητηθούν τα επόμενα βήματα για τη διαχείριση της πανδημίας.

Lockdown τύπου Μαρτίου θα εισηγηθεί ο Κικίλιας για την Αττική

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε το πρωί της Τρίτης πως «θα εισηγηθώ καθολικό lockdown στην Αττική», τονίζοντας στη συνέχεια πως αυτή θα είναι η εισήγηση των ειδικών, την οποία ο ίδιος θα μεταφέρει στην κυβέρνηση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top