Lockdown: Nέα μέτρα για τα καταστήματα στην Αττική εξετάζει η κυβέρνηση

Σκέψεις για αγορές μόνο με click away και κατάργηση του click in shop

Κρίσιμες είναι οι επόμενες 48 ώρες για το τι μέλλει γενέσθαι με τα νέα μέτρα, που αναμένεται να ληφθούν για την Αττική ή και άλλες περιοχές, που εμφανίζουν αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού, όπως η Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιθυμεί την επιβολή ενός τρίτου καθολικού lockdown και τα μέτρα, που αναμένεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή, θα εστιάσουν στο να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού, χωρίς νέα καραντίνα.

Βατόπουλος: «Το τρίτο lockdown είναι στο τραπέζι»

Οι πληροφορίες θέλουν την ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας πιθανότατα να αλλάζει, χωρίς να έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις, καθώς κυβερνητικά στελέχη εκτιμούν ότι εάν απαγορευτεί η κυκλοφορία από τις 18.00 στην Αττική, ίσως οδηγήσει σε μεγαλύτερο συνωστισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Χρυσοχοΐδης: Πιθανή η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18.00 στην Αττική

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πάντως, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιβληθεί ακόμη και από τις 18.00 στην πιο πυκνοκατοικημένη περιφέρεια της χώρας, την Αττική.

Lockdown: Εστιατόρια και μπαρ διεκδικούν αποζημιώσεις από το Δημόσιο

Σταμπουλίδης: Προσπαθούμε να κρατήσουμε ανοικτό το λιανεμπόριο

Όπως όλα δείχνουν, το click in shop σύντομα θα μπει και πάλι «στον πάγο» και η Αττική θα επιστρέψει στο click away, την παράδοση εκτός, όπως συνέβη στο χρονικό διάστημα πριν τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top