Καμμένος: Καταδίκη και αποζημίωση στον Αντρίκο Παπανδρέου

Καλείται να πληρώσει 90.000 ευρώ

Καταδικαστική ήταν για τον Πάνο Καμμένο η απόφαση του Εφετείου Αθηνών, με την οποία μπήκε τέλος στη μακροχρόνια δικαστική του διαμάχη με τον Αντρίκο Παπανδρέου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ότι ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού τζόγαρε  με τη χρεοκοπία της Ελλάδας, για ίδιον όφελος. Τώρα, καλείται να πληρωσει 90.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε ότι πρώην υπουργός και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χρησιμοποίησε συκοφαντικούς, εξυβριστικούς και απειλητικούς χαρακτηρισμούς για τον Αντρίκο Παπανδρεου. 

Πλέον καλείται να καταβάλει ως αποζημίωση 50.000 ευρω συν 40.000 για τους τόκους. Επιπλέον θα δίνει 2.000 ευρώ κάθε φορά που προσβάλει με ανάλογες δηλώσεις τον Αντρίκο Παπανδρέου.  

Αντρίκος Παπανδρέου: Κατασκευάστηκε φάμπρικα απίστευτων ψεμάτων

«Κατασκευάστηκε φάμπρικα απίστευτων ψεμάτων με βάση τη γκεμπελική μέθοδο όσο πιο μεγάλο το ψέμα, τόσο πιο πιστευτό. Με τα ψέματα αυτά παρασύρθηκε κόσμος, έγιναν υπουργοί και συγκυβερνήτες άνθρωποι που χρησιμοποίησαν τη συκοφαντία ως πολιτικό μέσο και ανελίχθηκαν πολιτικά με θράσος και ψέματα, σπιλώνοντας πρόσωπα και παρατάξεις» δήλωσε ο Αντρίκος Παπανδρέου μετά τη δικαίωσή του στο δικαστήριο.

Το ιστορικό της πολυετούς διαμάχης Ανδρίκου Παπανδρέου και Πάνου Καμμένου 

Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε όταν ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ή υπαινίχθηκε ότι το 2009, ο Αντρίκος Παπανδρέου χρησιμοποίησε την εσωτερική πληροφόρηση από τον αδελφό του και τότε πρωθυπουργό της χώρας, προκειμένου δύο αλλοδαπές εταιρίες- στις οποίες συμμετείχε- να αγοράσουν ασφάλιστρα κινδύνου έναντι των ελληνικών ομολόγων, δηλαδή να τζογάρουν με τη χρεοκοπία της Ελλάδας και να αποκομίσουν τεράστια κέρδη. 

Με ανάρτηση του ο Άδωνις Γεωργιάδης παραλλήλισε την υπόθεση με την συνωμοσιολογία για το εμβόλιο. Όπως έγραψε, «έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά παράνοιας και άγνοιας. Μερικοί δε πρωταγωνιστές του είναι και οι ίδιοι άνθρωποι».

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top