Τροπολογία για τον εμβολιασμό κατατέθηκε στη Βουλή

Κικίλιας: Είναι μια μάχη που θα διαρκέσει μήνες  

Βασίλης Κικίλιας

Τροπολογία για τη νομοθέτηση της διαδικασίας προμήθειας των εμβολίων, την αποθήκευση και την αδειοδότησή τους   από την Εθνική Αρχή Εμβολιασμού, κατέθεσε το βράδυ στη Βουλή ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. 

Διαβάστε την τροπολογία: ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

Η τροπολογία αναφέρεται επίσης στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού, τη σύσταση και λειτουργία του Εθνικού Μητρώου Εμβολιασμού, στο οποίο θα καταχωρούνται οι πολίτες που εμβολιάζονται, όπως και η σειρά προτεραιότητας των εμβολιαζομένων, σε εφαρμογή των οδηγιών της Εθνικής Αρχής Εμβολιασμών.

Τσίπρας: Είστε κυβέρνηση των άχρηστων, όχι των άριστων

«Για εμάς στο υπουργείο Υγείας δεν τίθεται θέμα διακοπών και εορτών. Συνεχίζεται μια τεράστια προσπάθεια για τους ασθενείς με Covid 19, και για να προστατεύσουμε τον πληθυσμό και με την εκστρατεία εμβολιασμού και με όλο το πλάνο αποθήκευσης, διακίνησης και διάθεσης εμβολίων» ανέφερε ο κ. Κικίλιας στη Βουλή σχετικά με την τροπολογία.

Βορίδης: Καμμένος στα καλύτερά του ο Τσίπρας σήμερα στη Βουλή  

«Είναι μια προσπάθεια και μια μάχη η οποία θα διαρκέσει και τους επόμενους μήνες και ευελπιστούμε και με τη δική σας βοήθεια και του ελληνικού λαού, να ευωδοθεί με επιτυχία» τόνισε ο Υπουργός Υγείας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top