Πλακιωτάκης: To μήνυμα για την υγεία του μέσα από τον «Ευαγγελισμό»

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό

Δείτε στο video την ενημέρωση για την υγεία του Γιάννη Πλακιωτάκη στις 8/12/2020

Στον «Ευαγγελισμό» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος τέλη Νοεμβρίου νόσησε με κορωνοϊό και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ με ανάρτησή του στο Facebook ευχαριστεί άπαντες για το ενδιαφέρον τους.

Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού εισήχθη ο Πλακιωτάκης

Με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών μου είμαι καλύτερα. Κατέθεσα στη Βουλή την ομιλία μου για τον προϋπολογισμό με όσα σημαντικά κάναμε για τη ναυτιλία και τη νησιωτικότητα το 2020 και όσα ακόμη πιο σημαντικά έχουμε δρομολογήσει για το 2021. 

Το γραπτό κείμενο της ομιλίας του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, διάβασε κατά τη διάρκεια της ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

«Στηρίζουμε τους ναυτικούς και τη ναυτιλία, στηρίζουμε τη νσηιωτικότητα, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πλακιωτάκης», ενώ ολόκληρη η ομιλία του κατατέθηκε σε πρακτικά. Ευχές από όλες τις πτέρυγες διατύπωσε και ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Πλακιωτάκης κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του είχε μεταφερθεί σε Μοναδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, για καλύτερη παροχή οξυγόνου και για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε ανεβάσει ξανά πυρετό. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top