Χαρδαλιάς: Προσοχή στις νέες απαγορεύσεις που ισχύουν από το βράδυ

«Μένουμε στο σπίτι για να μείνουμε ασφαλείς» 

Τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα το βράδυ και την απαγόρευση μετακίνησης από τις 9 μ. μ. με εξαίρεση ελάχιστους λόγους υπενθύμισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς.     

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς υπενθύμισε ότι οι μετακινήσεις σε συγκεκριμένες ώρες (μεταξύ 9 μ.μ. και 5 π.μ. της επόμενης ημέρας) επιτρέπονται μόνο για λόγους εργασίας, με την επίδειξη της αντίστοιχης βεβαίωσης. 

Χαρδαλιάς: Απαγόρευση κυκλοφορίας 9 μ. μ έως 5 π.μ!

Επιτρέπονται κατ΄ εξαίρεση οι μετακινήσεις για λόγους υγείας μετάβαση σε νοσοκομείο, γιατρό ή φαρμακείο) με τη χρήση του κωδικού SMS 1 και οι βόλτες κατοικιδίου για σύντομο χρονικό διάστημα μετά την αποστολή του SMS με κωδικό 6, κοντά στον τόπο κατοικίας (όχι όμως και η σωματική άσκηση που έχει τον ίδιο κωδικό).              

Από σήμερα το βράδυ ισχύει η αλλαγή στο ωράριο των σούπερ μάρκετ, τα οποία θα κλείνουν πλέον στις 8.30 μ.μ.. Την ίδια ώρα θα κλείνουν τα ψιλικατζίδικα και τα μίνι μάρκετ.

Lockdown: Κλειστά μίνι μάρκετ και ψιλικατζίδικα μετά τις 21:00

Παράδοση κατ’ οίκον  delivery γίνεται και μετά  τις 9 το βράδυ, όπως και το take away,  αλλά σε συνδυασμό με άλλο νόμιμο λόγo μετακίνησης και όχι ως αυτοτελής αιτία μετακίνησης.

 

Ανοίγει ο δρόμος για παράταση της καραντίνας

«Μένουμε στο σπίτι για να μείνουμε ασφαλείς» κατέληξε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top