Προκλητικό «διάγγελμα» Μιχαλολιάκου στο Youtube: Δίωξη ιδεών η καταδίκη! 

«Είμαστε οι πρώτοι πολιτικοί κρατούμενοι του 21ου αιώνα»   

«Δίωξη ιδεών» χαρακτήρισε την καταδικαστική απόφαση για τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής ο αρχηγός της Νίκος Μιχαλολιάκος σε «διάγγελμα» στο Υοutube και στην ιστοσελίδα της Χ.Α ! Δεν θέλησε όμως να σχολιάσει τα όσα καταλογίζει η δικαστική απόφαση εις βάρος της Χρυσής Αυγής για σωρεία ποινικών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.         

Χρυσή Αυγή: Οι τελικές ποινές για Ρουπακιά και διευθυντικά στελέχη

Ο Ν. Μιχαλολιάκος υποστηρίζει συγκεκριμένα στις δηλώσεις του: 

Χρυσή Αυγή: 13 χρόνια κάθειρξη σε Μιχαλολιάκο και ηγετικά στελέχη

«Η καταδίκη του συνόλου του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή αποδεικνύει περίτρανα σε όλον τον ελληνικό λαό ότι η δίωξή μας ήταν πολιτική. Ήταν μία δίωξη ιδεών. 

Μας πολεμούν, μας καταδίκασαν επειδή αγωνισθήκαμε για πίστη, πατρίδα, ελευθερία. 

Δεν είμασταν εμείς οι ένοχοι που οδηγήσαμε την πατρίδα μας στην παρακμή, στον κατήφορο, στα μνημόνια, στην άτακτη υποχώρηση απέναντι στην τουρκική απειλή, τη μετατροπή της χώρας σε απέραντο hot spot. 

Είμαστε οι Έλληνες εθνικιστές. Και το ψευτορωμέικο, αυτό το προτεκτοράτο που λέμε σήμερα Ελλάδα, δεν ανέχεται τους εθνικιστές να αγωνίζονται. Είμαστε υπερήφανοι γιατί μας πηγαίνουν στη φυλακή για τις ιδέες μας. Είμαστε οι πρώτοι πολιτικοί κρατούμενοι του 21ου αιώνα».          
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top