Δίκη Χρυσής Αυγής: Αντιπροσωπεία της ΝΔ στο Εφετείο

Παρόντες και Γεννηματά και Κουτσούμπας

Στο Εφετείο Αθηνών, εν όψει της έκδοσης απόφασης για τη Χρυσή Αυγή, βρίσκεται αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα έχουν δώσει το παρών ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Γιάννης Μπρατάκος, ο Εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Δίκη ΧΑ: Φρούριο το Εφετείο- Κλούβες, drone και επί ποδός 2.000 αστυνομικοί

«Η Νέα Δημοκρατία έφραξε τον δρόμο στους νοσταλγούς του φασισμού και τους ρατσιστές.  Βρέθηκε πάντοτε και παντού απέναντί τους και στην Κοινωνία και στη Βουλή.  Ακύρωσε τα σχέδιά τους και τους έθεσε στο περιθώριο. Εκεί που πραγματικά ανήκουν», δήλωσε ο κ Στεργίου.

«Ανέδειξε  την εγκληματική τους δράση.  Αυτή που σήμερα αξιολογείται ποινικά από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Ο πόλεμος κατά του  μίσους και της βίας είναι διαρκής», κατέληξε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Παρόντες και Φώφη Γεννηματά και Δημήτρης Κουτσούμπας

«Μόνο μαζί τελειώνουμε με τους ναζί», δήλωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία δίνει το παρών στην πορεία για τη Χρυσή Αυγή.

«Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση με μανδύα πολιτικού κόμματος. Μετά τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κανείς στην Ελλάδα δεν μπορεί να πει ότι δεν το γνωρίζει αυτό. Σήμερα τα θύματα και η Δημοκρατία ζητούν δικαίωση. Είμαστε όλοι εδώ γιατί δεν υπάρχει χώρος για το φασισμό στη ζωή μας. Και μόνο μαζί τελειώνουμε με τους νεοναζί.  Κι αυτός είναι ένας αγώνας που συνεχίζεται. Ανεξάρτητα από τη σημερινή απόφαση, θέλουμε μια κοινωνία ανοιχτή, με ισχυρή Δημοκρατία», δήλωσε η κυρία Γεννηματά.

«Είμαστε εδώ γιατί δεν εφησυχάζουμε. Αναμένουμε η απόφαση του δικαστηρίου να βγει με οδηγό την αλήθεια, μια αλήθεια που αποδείχτηκε με πλήθος στοιχείων, καθ’ όλη αυτή τη μακρόχρονη ακροαματική διαδικασία της δίκης, η οποία δυστυχώς καθυστέρησε με ευθύνη των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων», δήλωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top