Αλαλούμ με τις πολλές και διαφορετικές απαγορεύσεις λόγω Covid -19  

Οι 4 κατηγορίες αντιφατικών μέτρων που προκαλούν σύγχυση στους πολίτες  

Αντιμέτωποι με τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες απαγορεύσεων λόγω κορωνοϊού βρίσκονται πλέον οι πολίτες και δεν ξέρουν ποιαν ακριβώς να ακολουθήσουν, όπως επισήμανε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.     

Νέα μέτρα ανακοίνωσε για την Αττική ο Χαρδαλιάς! 

Οι αντιφατικοί κανόνες που πρέπει να θυμάται ένας πολίτης είναι:  

Χειροτερεύει η κατάσταση στα ΜΜΜ - Επικρατεί το αδιαχώρητο

  • Γι’  αυτούς που είναι άνω των 65, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και τις λαϊκές η μάσκα είναι υποχρεωτική,  στο περίπτερο όμως είναι απλή σύσταση με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση.   
  • Στην ίδια ηλικιακή κατηγορία, η σύσταση είναι να  μην κυκλοφορούν. Την ίδια ώρα όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε σήμερα ότι τα περισσότερα κρούσματα είναι ενδοοικογενειακά,  δηλαδή κολλάνε μέσα στο σπίτι από τα παιδιά και τα εγγόνια, «oπότε  τι να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Να βγουν έξω  η να μην βγουν;» διερωτήθηκε η Κ. Μακρή.    
  • Στη διασκέδαση: Χειμερινά σινεμά και συναυλίες κλειστά αλλά θέατρα ανοικτά, σε μια ανεξήγητη αντίφαση.      
  • Τα μέτρα εναντίον του συνωστισμού: 9 στις συναθροίσεις,  20 στους γάμους,  50 στα λεωφορεία, με αποτέλεσμα, όπως είπε και η Κ. Μακρή,  σε συμφέρει να κάνεις το πάρτι του γάμου σου σε… λεωφορείο!  

Κατέληξε η σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star:

Ένα βήμα πριν το lockdown η Αττική μετά τον αριθμό - ρεκόρ των κρουσμάτων!

«Kαταλαβαίνουμε ότι δε θέλουν να κάνουν ένα γενικό lockdown καθώς κοστίζει πολύ στην οικονομία. Αλλά αυτά μοιάζουν σαν μπαλώματα και τα μέτρα λίγο - λίγο (ή κάθε τρεις μέρες)  προκαλούν τεράστια θολούρα σε όλους μας».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top