Έρευνα για «ανυπόστατες διαρροές» ζητά η Τουλουπάκη

Επικαλείται δημοσιεύματα και ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη 

Ελένη Τουλουπάκη

Έρευνα για «ανυπόστατες διαρροές» σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να έχει απορριφθεί με βούλευμα η αίτηση της Ελένης Τουλουπάκη με την οποία ζητά να κηρυχθεί άκυρη η προδικασία που οδήγησε στην ποινική της δίωξη, ζητά η εισαγγελέας διαφθοράς από τους Πρόεδρο και Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καθώς και από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου. 

Τουλουπάκη: Κατέθεσε αίτηση ακυρότητας της δίωξής της

Η εισαγγελέας στο έγγραφό της σύμφωνα με πληροφορίες επικαλείται δημοσιεύματα στο διαδίκτυο  καθώς και ανάρτηση στο Twitter του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη τα οποία αναφέρουν ότι εκδόθηκε απορριπτικό βούλευμα για το αίτημα της. 

ΣΥΡΙΖΑ: Η προαναγγελθείσα δίωξη κατά Τουλουπάκη ασκήθηκε 

Η Ελένη Τουλουπάκη, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, επισημαίνει ότι επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα βουλευμάτων και έλαβε υπηρεσιακή βεβαίωση η οποία αναφέρει ρητά ότι ως σήμερα 31/07 δεν έχει γίνει διάσκεψη του συμβουλίου πλημμελειοδικών το οποίο θα αποφανθεί επί του αιτήματος της, ούτε έχει εκδοθεί κάποιο σχετικό βούλευμα. 

Η εισαγγελέας ζητά να ερευνηθεί το ζήτημα, το οποίο χαρακτηρίζει ως πολύ σοβαρό επισημαίνοντας ότι και στις ανθρώπινες αντοχές υπάρχουν όρια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top