Φώφη Γεννηματά: Να μη μείνει αναπάντητος κανένας εκβιασμός της Τουρκίας

Με αγκωνιές αντί «χειραψίας»​​​​​​​ ο χαιρετισμός με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

«Κανένας εκβιασμός με πρόσχημα τις απαράδεκτες διεκδικήσεις της Τουρκίας δεν πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά αφού ενημέρωσε ηγετικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής για τη συνάντηση και ενημέρωση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με συγγνώμη και… μπηχτή ξεκίνησε η συνάντηση Μητσοτάκης – Γεννηματά

«Είναι κρίσιμες οι στιγμές για τον τόπο. Η τουρκική επιθετικότητα κλιμακώνεται επικίνδυνα, προκαλώντας και την Ελλάδα και την Ευρώπη», ανέφερε η κ. Γεννηματά και τόνισε: «Οι Έλληνες ενωμένοι οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας με νηφαλιότητα, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Κανένας εκβιασμός με πρόσχημα τις απαράδεκτες διεκδικήσεις της Τουρκίας δεν πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση. Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να τον αποτρέψει».

«Γεια σου Κυριάκο – Γεια σου Αλέξη» και χαιρετισμός με αγκωνιές

Στη σύντομη ενημερωτική σύσκεψη, υπό την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, γραμματέας του τομέα Εξωτερικών, και ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Ζήτα έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για Τουρκία

Yπενθυμίζεται ότι σήμερα ο Πρωθυπουργός ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα ελληνοτουρκικά. Νωρίτερα συναντήθηκε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Χαιρετήθηκαν με τους αγκώνες στο πλαίσιο των κανόνων για την προφύλαξη από τον κορωνοϊό. Με τον ίδιο τρόπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τη Φώφη Γεννηματά. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top